Hmm silnik taki jak wsadziłem taki jest, tyle że zdrowy. Choć jeszcze nie chodzi tak jak trzeba. Czuje lekki niedosyt. Właśnie na spocie zobaczę jak sobie Twój lata, i porównamy czy mojemu jest coś czy jest w dobrej formie
Co do auta to wczoraj wymieniłem wiązkę tylnej klapy, jak mi koledzy na forum radzili i mam w końcu światła wsteczne :mrgreen:
Trochę odświeżymy temat :mrgreen:
Otóż zainwestowałem w nowy perski dywan koloru czarnego :mrgreen: stary był jasny i nie bardzo mi się podobał wiec go wywaliłem No i włożyłem wkońcu tapicerkę z AUDI 90 pod pełną elektrykę. To tylko tymczasowe rozwiązanie. Wiadomo co tam ostatecznie zagości, ale to jak będę wymieniał cały środek.
Parę fotek z prac budowlanych :mrgreen:
AAA i co mi się zwaliło z aparatem :roll: Sami zobaczcie jakie foty wychodzą.. dramat
A no i zapomniałbym, dorwałem ori grilla i powędrował na swoje miejsce. Dziś natknęło mnie na małe rezanko no i stało się. Cały grill prócz znaczka poszedł w czarny mat. Ogólnie jestem happy z efektu
Dywanik bardzo fajny tyle ze teraz reszta jest za jasna jak dla mnie, tak wogole to troche sie na rozkladales i skladales chyba
no i nareszcie grill wyglada tak jak powinien
Efekt osiagniety czyli jest dobrze <ok>
..już to pisałem,ale napiszę jeszcze raz:
autko wzór do nasladowania-liczy się zawias i fela, podświetlonka ...diodki duperszwance i inne bledną :mrgreen:
oby więcej takich autek w PL
AUDI_A6 jak dla mnie z tym grillem jest o niebo lepiej <ok> Przy wnętrzu to ładnie musiałeś się namachać
A dzięki Twojemy aparatowi wiem, że już nigdy nie kupię <wodka> z niepewnego źródła, bo nie chcę tak widzieć