Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
- przemko1982
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
a jaki wzorek? :>
kilka zastrzeżeń:
- odbłyśniki nie pasują
- blacha mówisz musi zostać bo misiaki się rzucają? :roll: To czemu jeszcze się nie przyczepili czerwonych kierunków? :mrgreen: Napraw tą tablicę!
- Zderzaczek na tył kompletnie nie pasuje - brak czarnego pasa na dole tak jak masz progi i na przednim... Kiedy naprawicz? :mrgreen:
kilka zastrzeżeń:
- odbłyśniki nie pasują
- blacha mówisz musi zostać bo misiaki się rzucają? :roll: To czemu jeszcze się nie przyczepili czerwonych kierunków? :mrgreen: Napraw tą tablicę!
- Zderzaczek na tył kompletnie nie pasuje - brak czarnego pasa na dole tak jak masz progi i na przednim... Kiedy naprawicz? :mrgreen:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Jak będzie pieniądz to zrobię zderzak, blacha zostaje lubię takie kwadraty sa bardziej cultowe. Prostokąty i inne próby podrobienia takich rejestracji jakoś bardzo mi nie podchodzą. Odbłyśniki rzecz gustu, dla mnie obniżają auto optycznie.
PS. Miałem kontrole kiedyś jak woziłem reje za szybą ( zwykła prostokątną ) gamonie ryły mi beret właśnie o nią, a co najśmieszniejsze stałem na awaryjkach a oni nawet nie zauważyli czerwonych kierunków :mrgreen:
PS. Miałem kontrole kiedyś jak woziłem reje za szybą ( zwykła prostokątną ) gamonie ryły mi beret właśnie o nią, a co najśmieszniejsze stałem na awaryjkach a oni nawet nie zauważyli czerwonych kierunków :mrgreen:
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja bym się z Tobą nie zgodził - mi do Bet ten felunek zupełnie nie pasuje - moim zdaniem zarezerwowany jest dla OOOO/VW!mazakback pisze:Dobra dobra, (prawie) wszystkie zmiany jak dla nie na +. Ale tak na przeciw wszystkim śmiem twierdzić że ten Kanarek lepiej wyglądał na poprzednich felgach. Owszem te Borbety są fajne tylko, pasują one do BMW E30 (wg. mnie oczywiście).
A co do tego tylnego zderzaka Krychu, to niestety muszę przyznać rację... Przydał by się w nim czarny pas na dole... Poza tym wielkie ciacho i lusterka w czerni też super wyglądają jak dla mnie!!
no no Krystian widzę że nie dajesz za wygraną... i dobrze :mrgreen:
Stan super, efekt boski <mikolaj>
O co bym sie przyczepił to końcówka tłumika do zmiany, szyby do przyciemnienia...
i jeden detal co wpadł mi w oko, aczkolwiek moze sie myle. listwa na drzwiach kierowcy jest krzywo przyklejona w porównaniu do pozostałych... <osohozi>
Pozdrawiam Kolege i zycze powodzenia w dalszych modach.
Stan super, efekt boski <mikolaj>
O co bym sie przyczepił to końcówka tłumika do zmiany, szyby do przyciemnienia...
i jeden detal co wpadł mi w oko, aczkolwiek moze sie myle. listwa na drzwiach kierowcy jest krzywo przyklejona w porównaniu do pozostałych... <osohozi>
Pozdrawiam Kolege i zycze powodzenia w dalszych modach.