Audi 80 B4 przód Cabrio, Borbet A, gwint KW, skóra, tył US
Piękne auto,ale ma jedna wadę...że nie jest moje,nie mysl sobie tylko że jestem zlodziejem :lol: Mam pytanie tylko do Ciebie Krystian czy jej możliwość bez dużej rzeżby do zwykłych przecimgłowych wstawić pozycjie?bo chcial bym tak zrobić u siebie a widzę że Ty masz tak zrobionego wiec kogo lepiej zapytać?mam nadzieje ze nikt sie nie pogniewa że pytam sie o to w twoim poście
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie no spoko, że pytasz - ale odpowiedź jest prosta. Te halogeny co ja mam mają wbudowane miejsce na pozycję. Sądzę, że w zwykłych halogenach da się zrobić takie coś, ale to wiązało by się z rzeźbieniem halogena. Chyba jeszcze nikt nie próbował
Lechu byle to wiosny wtedy może coś ruszy :mrgreen:
Bastek mam nadzieje, że niedługo jak będziesz się tak dalej starał jak do tej pory <mikolaj>
Lechu byle to wiosny wtedy może coś ruszy :mrgreen:
Bastek mam nadzieje, że niedługo jak będziesz się tak dalej starał jak do tej pory <mikolaj>
No wiesz co teraz to chyba bede musiał pomyslec nad tym i cos tu zrezac jak bede miał czas,bo do tej pory jeździłem na przeciwmgłowych to juz za dużo upomnien zebrałem od niebieskich a po prostu takie cos mi sie podoba i to chwale u Ciebie jak nie tylko to widzę że w rodzinie audi nic nie ginie i fele od Łukasza znalazły sie u Ciebie,jak sie jeździ w zime na takiej glebie?
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ciężko, zgarniam śnieg zderzakiem i spodem. Najgorsze są bryły lodu. Wrzuciłem na chwilę ori zawieszenie, to w nocy nie mogłem spać. Rano spowrotem zawitała tzw "gleba" <rotfl2>. Jak widzisz auto jeździ na letnich oponach co oznacza, ze w zimę nie będzie silnie eksploatowane - przerzucam się na sanki :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 24 lis 2008, 21:12 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak nie jak tak :mrgreen:AUDI_A6 pisze:Sądzę, że w zwykłych halogenach da się zrobić takie coś, ale to wiązało by się z rzeźbieniem halogena. Chyba jeszcze nikt nie próbował
Szlak przetarty...
http://a6klub.pl/pliki//www.centrum.aud ... yRS_B4.pdf
bo szkoda zderzaczka i ogólnie szkoda niuni,jednak zima daje popalic na wiele sposobów dla naszych audiczek,ja mam standardowy zawias i nie wiem dlaczego i zimówki założone i też powiedziałem że zima to sie nadaje do szaleństwa a nie do normalnej jazdy i audiczka stoi w garazu,to Ty teraz przy zimie znowu cos narezasz,ale co tu mozna jeszcze ulepszyć?masz może coś jeszcze w planach?zreszta prawdziwy rezacz nigdy nie przestaje na jednym
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
zjawa, szczerze? Nigdy tego nie widziałem, a szkoda.
Damian za rezacza to ja się bardzo nie uważam :mrgreen: Planów mam od groma, ale jakoś przyszła zima i odechciało mi się wszystkiego robić. Jednak nie będziemy stać w miejscu i coś się będzie dziać, znaczy mam taką nadzieje <rotfl2>
Damian za rezacza to ja się bardzo nie uważam :mrgreen: Planów mam od groma, ale jakoś przyszła zima i odechciało mi się wszystkiego robić. Jednak nie będziemy stać w miejscu i coś się będzie dziać, znaczy mam taką nadzieje <rotfl2>
Ostatnio zmieniony 24 lis 2008, 21:15 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.