Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
Odkąd pierwszy raz zobaczyłem na allegro tego avanta od razu zazdrościłem efektu tego lakieru. Gdyby nie ta perła i ten żywy kolor - auto nie miałoby uroku.
Jednak 16" to za mało do tego nadwozia. Ale Żeton zainwestował w markowe, nowe opony zamiast w większe i lepsze koło. Na pewno mądrzejsze posunięcie niż jazda na super kole i gównianej oponie. Odkąd kilku kumpli rozwaliło auta przez marne opony, zacząłem doceniać osoby które robią inaczej.
Żeton, mam nadzieję, że będzie jeszcze jakiś zlocik gdzie przechylimy browara.
Jednak 16" to za mało do tego nadwozia. Ale Żeton zainwestował w markowe, nowe opony zamiast w większe i lepsze koło. Na pewno mądrzejsze posunięcie niż jazda na super kole i gównianej oponie. Odkąd kilku kumpli rozwaliło auta przez marne opony, zacząłem doceniać osoby które robią inaczej.
Żeton, mam nadzieję, że będzie jeszcze jakiś zlocik gdzie przechylimy browara.
No pewnie, widzimy się za miesiąc nad jeziorem w Nysie więc okazja ku temu będzie.ATLAS pisze: Żeton, mam nadzieję, że będzie jeszcze jakiś zlocik gdzie przechylimy browara.
Tighe pisze:Mówi do mnie kumpel, chodź pokaże Ci rs2, przychodzę a tu Twoje auto, hehe. Właściciela nie zastałem ale pooglądałem sobie i powiem, że robi robotę ten Twój avancior <ok>
Kolego masz na myśli zlot w Rotthenburgu??