Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
- Bezimienny
- Forum Audi 80
Pikne audi, nic dodać nic ująć.
P.S Został już obalony mit i w B4 można łatwo quattro domontować wiec może przy zmianie z automatu na manual pomyslec nad dołożeniem Q? wiem że to koszta ale przez to napewno nie sprzedał byś juz auta.
PP.S słyszał kolega może o lubuskim forum www.vaglubuski.pl ? organizowane są zloty i najbliższy jest 15 kwietnia w świebodzinie, z chęcią zobaczył bym to audi na zlocie bo piękne jest. Po więcej info zapraszam na www.VAGlubuski.pl
Pozdrawiam.
P.S Został już obalony mit i w B4 można łatwo quattro domontować wiec może przy zmianie z automatu na manual pomyslec nad dołożeniem Q? wiem że to koszta ale przez to napewno nie sprzedał byś juz auta.
PP.S słyszał kolega może o lubuskim forum www.vaglubuski.pl ? organizowane są zloty i najbliższy jest 15 kwietnia w świebodzinie, z chęcią zobaczył bym to audi na zlocie bo piękne jest. Po więcej info zapraszam na www.VAGlubuski.pl
Pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80
Żeton wyślij mi fotki tych felg z cenami na maila gregsaw@poczta.onet.pl
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
swego czasu mialem na aucie 2 rozne pary 175/50R13 i roznica w szerokosci plaszczyzny styku opony z asfaltem byla okolo 2cm :shock:
i teraz powstaje pytanie - NS2 byly takie drogie czy ZE912 takie tanie? mogles jeszcze uderzyc w Semperita, zbiera bardzo pozytywne opinie i to nie jest 'marka-krzak' a cenowo laduja posrodku dwoch powyzszych, naciag tez bezproblemowy.Żeton pisze:w przedziale cenowym miałem do wyboru to albo nankang ns2