[80 b2 coupe] Audi 80 coupe by Mlody321
Mnie bardziej boli zderzak z przodu i zaczne od niego. Widziałem fajne szerokie zderzaki ale straszna cena ponad 500zł a na allegro jest jeden ori bez halogenów i kierunków. Więc czekam az sie cos znajdzie.
Czarna zanim moj bedzie wyglądał jak twój to ja osiwieje Niezła sztuka.
Duzo pracy mnie czeka a najgorsze to ze mam jeszcze jedno auto któretez cały czas robie, ale dam rade!!!
No i zaczynają się schody...... silnik odpaliłem i odrazu pusciła uszczelka pod głowicą leje się olej..... pompa paliwa nie podaje... To na początek.
Mechanik po niedzieli się tym zajmie.
Silnik ma 4 cyl
numery z silnika to xp204080
I pompka paliwa jest przy silniku po prawej stronie.
Czarna zanim moj bedzie wyglądał jak twój to ja osiwieje Niezła sztuka.
Duzo pracy mnie czeka a najgorsze to ze mam jeszcze jedno auto któretez cały czas robie, ale dam rade!!!
No i zaczynają się schody...... silnik odpaliłem i odrazu pusciła uszczelka pod głowicą leje się olej..... pompa paliwa nie podaje... To na początek.
Mechanik po niedzieli się tym zajmie.
Silnik ma 4 cyl
numery z silnika to xp204080
I pompka paliwa jest przy silniku po prawej stronie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
...sa do rocznikow po 1984 a jesli rok produkcji w dowodzie sie zgadza (a tak wlasnie jest sadzac po tym co juz wypunktowal Loczek) to chcac isc w oryginal szukalbym elementow przedliftowych - oczywiscie bedzie trudniej ale z drugiej strony na wlasnym przykladzie stwierdzam ze radocha z poruszania sie czyms jeszcze rzadszym niz "normalne" (bo na pewno nie "zwykle" - to do Kolezanek i Kolegow ujezdzajacych polifty <ok>) coupe B2 jest przeogromna :mrgreen:mlody321 pisze:fajne szerokie zderzaki
auto niewatpliwie do powaznego odchwaszczenia ale przeca nie jest sztuka kupic pieknie wyprowadzony egzemplarz - sztuka jest z poczwary zrobic motyla czego Ci Kolego serdecznie zycze, powodzenia <ok>
Ogrom pracy przed Tobą kolego, dobrze, że są jeszcze ludzie, którzy dają tym autą jeszcze trochę życia. Tak jak koledzy wyżej napisali; doprowadzaj auto do serii.Pozostaje życzyć wytrwałości i wiele naprawde wiele czasu, kasy i serca żeby doprowadzić ten okaz do stanu w jakim wyjechała z fabryki albo jeszcze lepszego <ok> Pozdrawiam
jakoś mnie to nie zdziwiło po tylu latach stania .. w ogóle moze opowiesz historię skąd ona sie wzieła na tym parkingu policyjnym ? bo z tego co czytam to rozumiem, że Ty ją kupiłeś od siwego i Tobie ją zabrali i teraz ja odzyskałeś .. dobrze kombinuję ?mlody321 pisze:ię schody...... silnik odpaliłem i odrazu pusciła uszczelka pod głowicą leje się olej....
Hmm w sprawie kwesti szeroki/wąski jest to indywidualna sprawa każdego z nas (koleżanek i kolegów).deejay.ftb pisze:bo na pewno nie "zwykle" - to do Kolezanek i Kolegow ujezdzajacych polifty )
Ja powiem tak: mi osobiście bardziej podobają się szeokie zderzaki, a jakie zaloży kolega to też jego osobista sprawa .
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzisiaj patrzyłem w środku i szyber wydaje sie ze jest fabryczny nawet w podsufitce jest mijsce na niego.
Środek nie jest dojechany przynajmniej mi sie tak wydaje.
Podłoga nie jest zgnita i fotele tez nie bo stał w środku hali ja go miałem latem przez 3 miesiące i duzo razy mi nie napadało
A tak na serio to był po kapitalnym remoncie budy i podłogi też jag go kupiłem i jak stał na suchej hali to go nie zjadło. Nawet gumy w zawieszeniu nie sa sparciałe, ale i tak wymieniam wszystko.
On naprawde jest tylko taki brudny.
Środek nie jest dojechany przynajmniej mi sie tak wydaje.
Podłoga nie jest zgnita i fotele tez nie bo stał w środku hali ja go miałem latem przez 3 miesiące i duzo razy mi nie napadało
A tak na serio to był po kapitalnym remoncie budy i podłogi też jag go kupiłem i jak stał na suchej hali to go nie zjadło. Nawet gumy w zawieszeniu nie sa sparciałe, ale i tak wymieniam wszystko.
On naprawde jest tylko taki brudny.
czy to b2 nie jezdzi od niedawna ? czesciowo podobne auto bylo niedaleko mnie i wiem ze własciciel mial ochotę je sprzedać to było z rok temu ..no name pisze:autko w samo sobie jest ladne ale czeka cie troche pracy zeby je ogarnac mam nadzieje ze za nie dlugi czas bedzie tak wygladac jak ta z mojego miasta :mrgreen:
Obrazek
ogólnie fajna ... jak ktos lubi tuning z epoki .. ale szczerze to nie bardzo czego sie jest czepić :mrgreen: