Audi 80 quattro B2 by konradviper
cześć Konradzie widzę , że od ostatniego zlotu nie próżnowałeś
a co tam z Derbiakiem moncicie w autkach , była taka cisza i się tylko domyślałem po opisach Derbiaka , że modzicie V8
co tam siedzi 3.6 czy 4.2??
fajnie było pojeździć z Toba na torze w Toruniu .
Ps będziesz to uturbiał czy na razie zostaje tak jak jest??
aha i napisz prosze jaka jest obecna waga auta
pozdro i powodzenia w dalszych modach
a co tam z Derbiakiem moncicie w autkach , była taka cisza i się tylko domyślałem po opisach Derbiaka , że modzicie V8
co tam siedzi 3.6 czy 4.2??
fajnie było pojeździć z Toba na torze w Toruniu .
Ps będziesz to uturbiał czy na razie zostaje tak jak jest??
aha i napisz prosze jaka jest obecna waga auta
pozdro i powodzenia w dalszych modach
-
- Forum Audi 80
Wierz mi kolego, że "podobnie" to nie jest dobre słowo.DRED pisze:szczerze to mam wrażenie że z poprzednim latał baardzo podobnie to raz , a dwa norca 20VT lepiej lata , ale to trzeba by było zmierzyć
po czasach na ćwiartkę nie wypada zbyt optymistycznie
Że Noorca "lepiej lata" - oczywista sprawa, ja mam 60 koni więcej niż on, a koń lata kiepsko im więcej, koni tym gorzej lata
wiesz co z filmow wcale nie wynika nic innego jak napisałem
po za tym przy V8 troszkę inaczej moment jest rozłożony to trzeba przyznać
wiesz z norciem to jest o tyle fajnie , że objeżdża RS6
znam czasy na ćwiartkę i wcale nie są oszałamiające , nie wiem czym to u Ciebie jest spowodowane.
Jaką masz tam skrzynke wrzuconą?? Tę co miałeś w 7A/NM czy od AEC
po za tym przy V8 troszkę inaczej moment jest rozłożony to trzeba przyznać
wiesz z norciem to jest o tyle fajnie , że objeżdża RS6
znam czasy na ćwiartkę i wcale nie są oszałamiające , nie wiem czym to u Ciebie jest spowodowane.
Jaką masz tam skrzynke wrzuconą?? Tę co miałeś w 7A/NM czy od AEC
-
- Forum Audi 80
Widzę że wiedzieć wszystko, to dla Ciebie za mało.DRED pisze: znam czasy na ćwiartkę i wcale nie są oszałamiające , nie wiem czym to u Ciebie jest spowodowane.
Jeszcze nie mierzyłem swojego auta na ćwiatrkę,
Niedługo to zrobię, bo umieram z ciekawości, ale byłbym wdzięczny gdybyś wcześniej zdradził mi jaki będzie wynik...
-
- Forum Audi 80
Witam, trzeba trochę odświeżyć temat, bo cisza od ponad roku. W sumie w audicy przez ten czas niewiele się zmieniło, a nawet niewiele przez ten czas jeździła bo właściciel miał wiele spraw na głowie, które go pochłonęły doszczętnie.
Teraz myślę, że będę miał trochę więcej czasu, więc auto będzie bardziej widoczne. A że przeprowadziłem się na Śląsk i nie bardzo się orientuję co tu się dzieje, to czekam na propozycje jakiś lokalnych imprez, spotów czy zlotów, bo mam ochotę się gdzieś wybrać.
Załączam jeszcze kilka filmików które w międzyczasie wyłowiłem z sieci:
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia
Teraz myślę, że będę miał trochę więcej czasu, więc auto będzie bardziej widoczne. A że przeprowadziłem się na Śląsk i nie bardzo się orientuję co tu się dzieje, to czekam na propozycje jakiś lokalnych imprez, spotów czy zlotów, bo mam ochotę się gdzieś wybrać.
Załączam jeszcze kilka filmików które w międzyczasie wyłowiłem z sieci:
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80