no fele nie tylko po mojej stronie województwa ale u mnie w dwóch audicach, się taczały a oczywiście rezać każdy może a Tobie jak widzę dobrze to wychodzi - pozdrawiampandamix pisze:maniekmac bo one się kręciły po twojej stronie województwa...aż w końcu wpadły w moje ręce,myślisz że tylko Ty możesz działać przy aucie
Audi 90 2.3E koniec histori,audi spalone:(
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
teraz już chociaż jak będę chciał będę mógł się dowiedzieć ich przeszłośći :lol: ,u mnie juz pierwsza rysa jest a to dlatego że się dopiero uczę jeździć na glebie i niskim profilu
jeszcze boczek na nich jeździł,na zdjęciach jakie pokazał Dziki widzę dużą różnicę co do tego jak jest teraz,na pewno wiem jedno ciężko je doczyścić a i kapsle są połamane ale na to znajdzie się sposób,słuchajcie jaki tam był wcześniej profil opon?
Miodek odczep się!mój temat to sobie mogę nawet napisać moje audi fdbdsrb <mikolaj>
jeszcze boczek na nich jeździł,na zdjęciach jakie pokazał Dziki widzę dużą różnicę co do tego jak jest teraz,na pewno wiem jedno ciężko je doczyścić a i kapsle są połamane ale na to znajdzie się sposób,słuchajcie jaki tam był wcześniej profil opon?
Miodek odczep się!mój temat to sobie mogę nawet napisać moje audi fdbdsrb <mikolaj>
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2010, 21:28 przez pandamix, łącznie zmieniany 1 raz.
jak w tym portfelu nic nie ma,wypchany zapewne bo wizytówek nazbierał,mody były,są i będą,aby do przodu a wszystko to żeby z bananem na twarzy jeździć,Duo Ty byś usiedział na miejscu,byliśmy u Ciebie wczoraj,oglądałem coup-y
bateria swoją drogą ale lustro leżało na półce pod szybą i wyskoczyło mi aparat ma za dużą temperaturę i się wyłączył ale już działa,potrzymam jeszcze was wszystkich w oczekiwaniu na fotki z rezania
bateria swoją drogą ale lustro leżało na półce pod szybą i wyskoczyło mi aparat ma za dużą temperaturę i się wyłączył ale już działa,potrzymam jeszcze was wszystkich w oczekiwaniu na fotki z rezania
Ostatnio zmieniony 06 cze 2010, 19:26 przez pandamix, łącznie zmieniany 1 raz.
i jak sie podobała nowa, stara coupe ? :mrgreen: fajny ma front nie ? nie ma to jak usapandamix pisze:jak w tym portfelu nic nie ma,wypchany zapewne bo wizytówek nazbierał,mody były,są i będą,aby do przodu a wszystko to żeby z bananem na twarzy jeździć,Duo Ty byś usiedział na miejscu,byliśmy u Ciebie wczoraj,oglądałem coup-y
dlatego trafiła w moje ręce, nie ma to jak stare auta - zawsze to czułem, od pewnego czasu spełniam marzenia .. nosi mnie tylko, że B2Q nie moge jeszcze zacząć, ale to inna historia Dobra koniec gadania, żeby ludzie za duzo nie wiedzieli, mniej wiedzą, dłuzej żyją :mrgreen:pandamix pisze:ten przód mnie urzekł,tylko trzeba do niej takich ludzi jak Ty żeby to miało ręce i nogi,qupa b2 to jakoś tak szczególnie mi podchodzi,takie bardziej kultowe audi