audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
Naprawde jestem zachwycony twoim autem, mam swoja 80 identyczna jak twoja na poczatku. Tez chce obnizyc na lato, i wlasnie chcialem sie zapytac bo tu zmieniales troche, jakie sprezyny dac i amorki? A do tego jak tu widze to masz oponki 16? 205/50 jak sie nie myle? Bo moj tak samo na 15 teraz wyglada jak allroad
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
- wampir1988
- Audi 80 Klub
PiotrLublin, z poczatku miałem 16tki i na nich opony 205/50 bo też nie chiałem 17ek. człowiek uczy sie na błedach obecnie mam złozone seryjne zawieszenie lecz na wiosne bedzie gwint HR ktry lezy w garazu gdzies tam czym przywalony... Tak ja pisze Dominik przejrzyj ten dział bo jest tu duzo naprawde fajnych aut i lepszych
zbychu88, daj znac jak sie bedziesz tam kiedy wybierac
hehe nic wielkiego nie bedzie... na montaż czeka EDS oraz elektyrka na tył, no i musze w kioncu jakiego HIDa kupic... no i jak pisałem wyzej bedzie gwint, od 4grudnia jeżdze bez przegladu bo nie mam czasu pojechac go zorbic a ze 2misiace zabieram sie do wymiany żarówki. A nie dawno kupiłem sobie merca który troche mnie finasowo pochłonoł wiec ciezko bedzie o grubsze mody...
KORU, ja pije tak ekonimicznie jak TDi czyli mało a ze skutkiem :mrgreen:
zbychu88, daj znac jak sie bedziesz tam kiedy wybierac
no żyje, obudzony, torche napity... ogolnie miałem braki czaswoe nawet nie wiedział ze tu sie cos dzieje...jaco124 pisze:Niki20 napisał/a:
dydo co się z Tobą dzieje, że Cię ostatnio tu nie widać
koniec roku ...pewnie zapił
Dawid2542 pisze:no i w ogóle temat ucichł, za to pewnie jak z czym wyskoczy to masakra hehe, dydo pochwal sie co modzisz...
hehe nic wielkiego nie bedzie... na montaż czeka EDS oraz elektyrka na tył, no i musze w kioncu jakiego HIDa kupic... no i jak pisałem wyzej bedzie gwint, od 4grudnia jeżdze bez przegladu bo nie mam czasu pojechac go zorbic a ze 2misiace zabieram sie do wymiany żarówki. A nie dawno kupiłem sobie merca który troche mnie finasowo pochłonoł wiec ciezko bedzie o grubsze mody...
KORU, ja pije tak ekonimicznie jak TDi czyli mało a ze skutkiem :mrgreen:
dydo85 pisze:MichalxQ7, :oops: no niestety az tak dobrze nie ma
absolutnie nic, na zime tylko dołozyłem wilka brzydka tabliceMIODEK pisze:Ksysiu, a jak wygląda sprawa u Ciebie z kierunkami US... robiłeś coś z tym czy dalej na amerykańsko mrygają ?
no i dalej tak jest, 4ego mam przegąd :mrgreen: tzn pojade 5ego ;-0 ciekawe co mi powie diagnosta <rotfl2>Kolczat pisze:w lato mrygaly na czerwono
rozwiązaniem może być zielona żarówka w lampe