audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
Naprawde jestem zachwycony twoim autem, mam swoja 80 identyczna jak twoja na poczatku. Tez chce obnizyc na lato, i wlasnie chcialem sie zapytac bo tu zmieniales troche, jakie sprezyny dac i amorki? A do tego jak tu widze to masz oponki 16? 205/50 jak sie nie myle? Bo moj tak samo na 15 teraz wyglada jak allroad 

- PiotrLublin
- Forum Audi 80
- wampir1988
- Audi 80 Klub
PiotrLublin, z poczatku miałem 16tki i na nich opony 205/50 bo też nie chiałem 17ek. człowiek uczy sie na błedach
obecnie mam złozone seryjne zawieszenie lecz na wiosne bedzie gwint HR ktry lezy w garazu gdzies tam czym przywalony... Tak ja pisze Dominik przejrzyj ten dział bo jest tu duzo naprawde fajnych aut i lepszych 
zbychu88, daj znac jak sie bedziesz tam kiedy wybierac
nawet nie wiedział ze tu sie cos dzieje...
hehe nic wielkiego nie bedzie... na montaż czeka EDS oraz elektyrka na tył, no i musze w kioncu jakiego HIDa kupic... no i jak pisałem wyzej bedzie gwint, od 4grudnia jeżdze bez przegladu bo nie mam czasu pojechac go zorbic a ze 2misiace zabieram sie do wymiany żarówki. A nie dawno kupiłem sobie merca który troche mnie finasowo pochłonoł wiec ciezko bedzie o grubsze mody...
KORU, ja pije tak ekonimicznie jak TDi czyli mało a ze skutkiem :mrgreen:

zbychu88, daj znac jak sie bedziesz tam kiedy wybierac

no żyje, obudzony, torche napity... ogolnie miałem braki czaswoejaco124 pisze:Niki20 napisał/a:
dydo co się z Tobą dzieje, że Cię ostatnio tu nie widać
koniec roku ...pewnie zapił

Dawid2542 pisze:no i w ogóle temat ucichł, za to pewnie jak z czym wyskoczy to masakra hehe, dydo pochwal sie co modzisz...
hehe nic wielkiego nie bedzie... na montaż czeka EDS oraz elektyrka na tył, no i musze w kioncu jakiego HIDa kupic... no i jak pisałem wyzej bedzie gwint, od 4grudnia jeżdze bez przegladu bo nie mam czasu pojechac go zorbic a ze 2misiace zabieram sie do wymiany żarówki. A nie dawno kupiłem sobie merca który troche mnie finasowo pochłonoł wiec ciezko bedzie o grubsze mody...
KORU, ja pije tak ekonimicznie jak TDi czyli mało a ze skutkiem :mrgreen:
dydo85 pisze:MichalxQ7, :oops: no niestety az tak dobrze nie ma
absolutnie nic, na zime tylko dołozyłem wilka brzydka tabliceMIODEK pisze:Ksysiu, a jak wygląda sprawa u Ciebie z kierunkami US... robiłeś coś z tym czy dalej na amerykańsko mrygają ?
no i dalej tak jest, 4ego mam przegąd :mrgreen: tzn pojade 5ego ;-0 ciekawe co mi powie diagnosta <rotfl2>Kolczat pisze:w lato mrygaly na czerwono
rozwiązaniem może być zielona żarówka w lampe