audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
:mrgreen: nie jest tak źle dydo, ja na tą chwile założyłem borbet T 16 a mam glebe -60/-50 i powiem że będzie jeszcze większa :mrgreen: więc dydo dawaj -60/-40 i będzie git :mrgreen: dobrze Ci radzę jako kolega z SR hehdydo85 pisze:ogolnie mieszkam na terenie gdzie wystepują szkody górnicze... ale z drogami róznie bywa, miejscami sa dobre miejscami katastrofalne :evil:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
dokładnie :mrgreen: gleba musi być a z sezonu na sezon jest chęć jeszcze większej :mrgreen: ja to akurat rozumiem. a co do sprężyn też kupiłem H&R za ok 400zł kpl i naprawde zadowolony jestem bardzo a zresztą lepiej kupić coś konkret niż za tą samą kase nowe i jakąś lipe(takie jest moje zdanie)kolczat pisze:ponownie doradze ;p kupisz -40/-40 to nie bedzie gleby w klinie i bedziesz klnął tak jak ja, kupisz -60/-40 to spodoba Ci sie fajnie bedzie, a na przyszly sezon bedziesz szukal gwintu albo strasznie krotkiej sprezyny... doswiadczenia procentuja ;] pozwol uczyc sie na czyichs ;pdydo85 pisze: teraz sie zastanawiam jakie wybrac 40/40 czy 60/40
kolego sprawa wygalda tak ze ja dalem 350 wlasnie za uzywki, marka H&R mowi sama za siebie wiec takich cudow bym szukalLucazzz pisze:a z drugiej strony, to jednak uzywki. lepiej chyba za same springi dac te 350 pln
spokojnie bedzie lae jak juz pisałem nie raz nie wiem kiedy wyszytko zalezy od matki pienięznej... miałem zderzak zmieniac ale nietetsy troszke plany mi sie pokrzyzowały w garzu od zimny czekaja lampy zespolone by Kolczta, ale kasa przyblokowało palny z przodem... wiec wszytsko bedzie w przyszłoswci tylko nie wiem czy blizszej czy dalszejgrzechas_audi pisze:więc dydo dawaj -60/-40 i będzie git dobrze Ci radzę jako kolega z SR heh
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
u mnie wciaz w zderzakach mozesz przebierac ;p mam trzy : D a co do sprezyn to nie wiem czy te mts techniks to taka zla marka... ja bede kupowal z przyszlym miesiacem amory tej marki bo wiem ze dobrze sie sprawuja, wiec springow tez bym sie nie bal brac, z tym ze na alle strasznie wysokie te sprezyny, takie glebsze to rzeczywiscie chyba tylko renomowanej marki...
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
zawsze możesz uciąć sprężynę i już się robi z -60 -80 (dwa zwoje i po kłopocie) :mrgreen:kolczat pisze:u mnie wciaz w zderzakach mozesz przebierac ;p mam trzy : D a co do sprezyn to nie wiem czy te mts techniks to taka zla marka... ja bede kupowal z przyszlym miesiacem amory tej marki bo wiem ze dobrze sie sprawuja, wiec springow tez bym sie nie bal brac, z tym ze na alle strasznie wysokie te sprezyny, takie glebsze to rzeczywiscie chyba tylko renomowanej marki...