audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
:mrgreen: nie jest tak źle dydo, ja na tą chwile założyłem borbet T 16 a mam glebe -60/-50 i powiem że będzie jeszcze większa :mrgreen: więc dydo dawaj -60/-40 i będzie git :mrgreen: dobrze Ci radzę jako kolega z SR hehdydo85 pisze:ogolnie mieszkam na terenie gdzie wystepują szkody górnicze...ale z drogami róznie bywa, miejscami sa dobre miejscami katastrofalne :evil:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
dokładnie :mrgreen: gleba musi być a z sezonu na sezon jest chęć jeszcze większej :mrgreen: ja to akurat rozumiem. a co do sprężyn też kupiłem H&R za ok 400zł kpl i naprawde zadowolony jestem bardzo a zresztą lepiej kupić coś konkret niż za tą samą kase nowe i jakąś lipe(takie jest moje zdanie)kolczat pisze:ponownie doradze ;p kupisz -40/-40 to nie bedzie gleby w klinie i bedziesz klnął tak jak ja, kupisz -60/-40 to spodoba Ci sie fajnie bedzie, a na przyszly sezon bedziesz szukal gwintu albo strasznie krotkiej sprezyny... doswiadczenia procentuja ;] pozwol uczyc sie na czyichs ;pdydo85 pisze: teraz sie zastanawiam jakie wybrac 40/40 czy 60/40
kolego sprawa wygalda tak ze ja dalem 350 wlasnie za uzywki, marka H&R mowi sama za siebie wiec takich cudow bym szukalLucazzz pisze:a z drugiej strony, to jednak uzywki. lepiej chyba za same springi dac te 350 pln
spokojnie bedzie lae jak juz pisałem nie raz nie wiem kiedygrzechas_audi pisze:więc dydo dawaj -60/-40 i będzie git dobrze Ci radzę jako kolega z SR heh

- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
u mnie wciaz w zderzakach mozesz przebierac ;p mam trzy : D a co do sprezyn to nie wiem czy te mts techniks to taka zla marka... ja bede kupowal z przyszlym miesiacem amory tej marki bo wiem ze dobrze sie sprawuja, wiec springow tez bym sie nie bal brac, z tym ze na alle strasznie wysokie te sprezyny, takie glebsze to rzeczywiscie chyba tylko renomowanej marki...
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
zawsze możesz uciąć sprężynę i już się robi z -60 -80 (dwa zwoje i po kłopocie) :mrgreen:kolczat pisze:u mnie wciaz w zderzakach mozesz przebierac ;p mam trzy : D a co do sprezyn to nie wiem czy te mts techniks to taka zla marka... ja bede kupowal z przyszlym miesiacem amory tej marki bo wiem ze dobrze sie sprawuja, wiec springow tez bym sie nie bal brac, z tym ze na alle strasznie wysokie te sprezyny, takie glebsze to rzeczywiscie chyba tylko renomowanej marki...