Audi B3 By GajoS ['] (pozostałości NA Sprzedaż str.12 )
no niestety cep jeden wbił sie fiesta w bok jak zjezdzałem z ronda do roboty a unas w miastku jest jedno rondo tak troche zrypane i akurat wypadło na mnie tym razem
NO I robota idzie dobrze ;D
jak widac prug odratowany jeszze pare poprawek ;D
troszku zła hee
no i taki zdezaczek czeka na malowanko ;D drugi nie zmiescił sie w kadze
NO I robota idzie dobrze ;D
jak widac prug odratowany jeszze pare poprawek ;D
troszku zła hee
no i taki zdezaczek czeka na malowanko ;D drugi nie zmiescił sie w kadze
maniek75 czerwone kierónki od avanta nie w chodza do gry za duzo czerownego i juz bedzie kiepsko wygladac wszytko by sie zlewało :-|
Ostatnio zmieniony 21 gru 2008, 20:09 przez Gajos135, łącznie zmieniany 1 raz.
Grill miodzio. Sam bym chętnie taki zamontował. Zderzaczki również pierwsza klasa. Tylko ta naklejka na reflektorach niebardzo podchodzi. Delikatna brewka na szerokość maski byłaby ok, a przy okazji zastąpiłaby marszczącą się uszczelkę pod maską, która widzę zdjąłeś. Brak uszczelki to niestety masa syfu na silniku, szczególnie o tej porze roku.
kolego ale o kture ci chodzi??Przemo95 pisze:w twojim przypadku bym zrobił takie lampki jak ma kolezanka szpileczka
bob232 no a jak zostawiłem :mrgreen: jak bym nie zostawił to bym musiał całego pomalowac (znaczy listewki i lusterka i klamki ) a tak bedzie z czarnymi elementami :mrgreen: jeszcze jak znajde czas to wszystkie czarne elementy poprawie MATEM :mrgreen: