no niestety cep jeden wbił sie fiesta w bok jak zjezdzałem z ronda do roboty a unas w miastku jest jedno rondo tak troche zrypane i akurat wypadło na mnie tym razem
NO I robota idzie dobrze ;D
jak widac prug odratowany jeszze pare poprawek ;D
troszku zła hee no i taki zdezaczek czeka na malowanko ;D drugi nie zmiescił sie w kadze
Teraz bardzo ładnie wygląda, listwę znajdziesz na te drzwi, kwestia czasu, szkoda tylko że wygląd przypłacony dzwonem, ale tak jak to ktoś tu kiedyś napisał, "dzwon podstawą tuningu" <ok> Tylko jedną rzecz musisz odkleić z auta, zapewne wiesz co Wiedziałem komu je sprzedać <ok>
no to mi sie podoba tylko zdejmij to czarne z lamp przednich...
Czekam z niecierpliwoscia jak zamontujesz u siebie blende bo moja tez na mnie czeka jeszcze nie pomalowana
Bardzo dobre zmiany zrobiłeś, teraz przód wygląda świetnie oprócz jednej rzeczy - wiesz jakiej - w B3ce brewka wygląda nieźle, kup sobie kameii a zobaczysz że będzie zdecydowanie lepiej niż to co masz teraz.
aj no kupie ale nie teraz bo musze co nieco najpierw za szkołe zapłacic :lol: hehe no jak narazie niech beda bo kumple musza mie w nocy rozpoznawac z daleka Marcin a no wiedziałes wiedziłes kumu odac cudenko 8-)
no cos w moim stylu moze mi sie uda zrobic ale nie taka niebieska
Grill miodzio. Sam bym chętnie taki zamontował. Zderzaczki również pierwsza klasa. Tylko ta naklejka na reflektorach niebardzo podchodzi. Delikatna brewka na szerokość maski byłaby ok, a przy okazji zastąpiłaby marszczącą się uszczelkę pod maską, która widzę zdjąłeś. Brak uszczelki to niestety masa syfu na silniku, szczególnie o tej porze roku.
no fakt minusik bez tej uszczelki ale to sie zmieni :mrgreen: moze niedługo i te brefki zginom z tasmy izolacyjnej :lol: hehehe tera czekaja mie progi pod kolor i blenda na szybe :mrgreen:
Przemo95 pisze:w twojim przypadku bym zrobił takie lampki jak ma kolezanka szpileczka
kolego ale o kture ci chodzi??
bob232 no a jak zostawiłem :mrgreen: jak bym nie zostawił to bym musiał całego pomalowac (znaczy listewki i lusterka i klamki ) a tak bedzie z czarnymi elementami :mrgreen: jeszcze jak znajde czas to wszystkie czarne elementy poprawie MATEM :mrgreen: