Audi B3 !JEDYNA W SWOIM RODZAJU!
Trochę irytuje mnie to co piszą inni klubowicze... nie rozumiem co Wam się nie podoba w tej sztabce złota? Rozumiem jednak, że sprawa tkwi w kwestii gustu... ale co niektórzy to raczej troszkę piszą posty z zazdrości, bo inaczej nie mogę tego skomentować! To autko nie podchodzi pod Wieś Tuning, nie jest przesadzone!! Co wam do maski z B4? przecież teraz przód jest o wiele piękniejszy niż ten z B4!!! piękne felgi, wyśmienity kolor i świetne listwy i progi!
do właściciela- masz piękny wóz, niczego sobie... Z pewnością aż miło Ci się na niego patrzy jak posiadam seryjaka, lecz w przeciągu miesiąca może 2 również będę go picował Nie mniej jednak gratulacje za pomysł i odwagę!
do właściciela- masz piękny wóz, niczego sobie... Z pewnością aż miło Ci się na niego patrzy jak posiadam seryjaka, lecz w przeciągu miesiąca może 2 również będę go picował Nie mniej jednak gratulacje za pomysł i odwagę!
- robertas1.8
- Forum Audi 80
ale odkop... wteamcie dawno się nic nie dzieje :lol: a jak dla mnie to wieś i zdania nie zmienię, ale to jest forum i mogę sobie pomarudzić 8-) :mrgreen: ..a oponką 225 to nie ma się co szczycić bo to nie szerokość opony a felgi się liczy 8-) a tu balony jak ta lala :lol: do tego obniżenie poprzez spojlery zamiast obniżenia zawieszenia....jednym zdaniem jak dla mnie tandeta :-|