Audi B4 8C ABT by MioDek
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Auto jest ojczulka <ok>pandamix pisze:narazie nie może się zdecydować czyje jest auto
barto-team, Na Kronach się z nim pożegnasz :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 07 maja 2010, 21:16 przez MIODEK, łącznie zmieniany 1 raz.
MarcinC pisze:nie wiem czy to takie śmieszne...levis1991 pisze:nie ma jak starszego samochod ahah
ogólnie auto jest Łukasza taty, ale nie wiadomo czy nieługo nie zostanie MIODKA <ok>
a nawet jak do końca nie będzie jego własnością to nie wiem o co sie rozchodzi i z kąd ta reakcja :->
Jestem tego samego zdania...
MIODEK ciągle coś robi przy Niuni.Bravo dla niego <ok>
Tak samochód należy do ojczulka... i co w tym złego ? Każdy będzie jeździł, bo nie mam własnego auta, tylko lansuje się tatowozem.... to mnie rozbawiło :!: :roll: Jest oznaczony (wlepy, tablica)... jeździ i nic nie marudzi... dołożyłem pierdół parę i też nic nie mówi...czasami jak coś przyszło to sam coś kminił i montował pod moją nieobecność. Na zlocie też był, co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem :shock: Kto zna rozmawiał wie jak jest
Ojczulek nie będzie śmigał na glebie -60 i Felach 16/9... tak jak by to co niektórzy na forum chcieli
Dobrze jest tak jak jest :-> mogło być gorzej :->
A co do tych felg to sam wiem, że trochę zamieszania narobiłem i widzę że kilka osób tym uraziłem...
Ojczulek nie będzie śmigał na glebie -60 i Felach 16/9... tak jak by to co niektórzy na forum chcieli
Dobrze jest tak jak jest :-> mogło być gorzej :->
A co do tych felg to sam wiem, że trochę zamieszania narobiłem i widzę że kilka osób tym uraziłem...
Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 19:30 przez MIODEK, łącznie zmieniany 2 razy.