Audi B4 8C ABT by MioDek
Trochę chyba Cie kolego z felami poniosło. Ja też tak kombinowałem ale na dłuższą mete nie da rade tak jeździć i trzeba było zmienić koła. Tutaj to chyba nawet żadna zmiana opon wiele nie da, niższy profil et nie zmieni przecież, no chyba że sam będziesz jeździł. Felga ładna ale nie praktyczna niestety. Szkoda kasy tracić na opony lepiej inne felgi od razu wrzuć.
Poza tym bardzo fajna Be czworka, tylko troche lepsze wyposażenie by się przydało
Poza tym bardzo fajna Be czworka, tylko troche lepsze wyposażenie by się przydało
To dałeś z tą wypowiedzią, czytać trzeba ze zrozumieniem.peter_k pisze:Trochę chyba Cie kolego z felami poniosło. Ja też tak kombinowałem ale na dłuższą mete nie da rade tak jeździć i trzeba było zmienić koła. Tutaj to chyba nawet żadna zmiana opon wiele nie da, niższy profil et nie zmieni przecież, no chyba że sam będziesz jeździł. Felga ładna ale nie praktyczna niestety. Szkoda kasy tracić na opony lepiej inne felgi od razu wrzuć.
Wiem ostatnio się troszki opierdzielałem.... ale tak jak rozmawialiśmy jak będzie trochę cieplej to się podłączy :mrgreen:Bastek pisze:MIODEK, już Ci mówiłem że farciarz jesteś :mrgreen: Działaj brachu, działaj i nie leń się <ok>
Tak <ok>Czy taka kierownica to powód by chwalić się nią w opisie na komunikatorze gadu-gadu? hahahaha :mrgreen:
Kiera moja, już zamontowana. Nie oddam jej <ok>Czy taka kierownica to powód by chwalić się nią w opisie na komunikatorze gadu-gadu? hahahaha :mrgreen: