..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
OOOO Wrrrrr HHHHHHHH
No to Pozamiatałeś Duo :mrgreen:
Wiedziałem że nic nie pokazujesz bo czekasz na odpowiednią chwilę 8-)
Wybacz stary ciągłe trucie dupy przeze mnie :mrgreen:
Najładniejsze auto na forum pod względem wizualnym <ok>
Co się z dekielkiem stało :?: Chyba nie chciałeś zobaczyć jak wygląda bez :?: :roll:
Zajebiście się prezentuje auto na tych fotkach
Nie będę pisał że coś mi tu nie pasuje itp. Bo to Tobie ma pasować :mrgreen:
Prawdziwy German Style : " Nisko i Szeroko "
Teraz już pozostało mi tylko czekać na jakiego spota aby Cię poznać i pogadać :mrgreen:
Szacun Szacun i Jeszcze Raz Szacun Za włożoną pracę w auto serce i co również ważne za $$ która tam siedzi <ok>
Nie każdy może się przełamać i zrobić to jak Ty :mrgreen:
Co ja jeszcze mogę dopisać, no cuż na tych kołach wygląda kosmicznie a to tylko 16" :mrgreen:
Dobra kończę bo inni też pewnie chcą coś napisać
Pozdro Ziom i do Następnego Głośnego Pojawienia się na Forum z Modami
No to Pozamiatałeś Duo :mrgreen:
Wiedziałem że nic nie pokazujesz bo czekasz na odpowiednią chwilę 8-)
Wybacz stary ciągłe trucie dupy przeze mnie :mrgreen:
Najładniejsze auto na forum pod względem wizualnym <ok>
Co się z dekielkiem stało :?: Chyba nie chciałeś zobaczyć jak wygląda bez :?: :roll:
Zajebiście się prezentuje auto na tych fotkach
Nie będę pisał że coś mi tu nie pasuje itp. Bo to Tobie ma pasować :mrgreen:
Prawdziwy German Style : " Nisko i Szeroko "
Teraz już pozostało mi tylko czekać na jakiego spota aby Cię poznać i pogadać :mrgreen:
Szacun Szacun i Jeszcze Raz Szacun Za włożoną pracę w auto serce i co również ważne za $$ która tam siedzi <ok>
Nie każdy może się przełamać i zrobić to jak Ty :mrgreen:
Co ja jeszcze mogę dopisać, no cuż na tych kołach wygląda kosmicznie a to tylko 16" :mrgreen:
Dobra kończę bo inni też pewnie chcą coś napisać
Pozdro Ziom i do Następnego Głośnego Pojawienia się na Forum z Modami
DUOwóz bardzo dobrze się prezentuje - podoba mi się pomysł z podświetleniem kierunków, teraz masz prawdziwą ameryke :] Ja wiem, że nie straszni są Tobie panowie w niebieskich garniturkach, ale jak wygląda sprawa z kierunakmi? Modziłeś coś z żarówkami dwu włóknowymi (światło stałe/migotanie) i masz kierunki czy zamiast kierunków jest tylko światło stałe?
EDD w swojej 90-tce Q ma wrzucone pomarańczowe postojówki, na prawdę fajnie to wygląda, mógłbyś spróbować czegoś takiego u siebie, tylko nie wiem czy nie byłoby za dużo tego pomarańczu ...
Zmień w końcu ten grill
Teraz zasysasz ten kawałek i ruszasz w miasto gleba pierwsza klasa.
Pozdro i powdzenia w dalszych modach.
EDD w swojej 90-tce Q ma wrzucone pomarańczowe postojówki, na prawdę fajnie to wygląda, mógłbyś spróbować czegoś takiego u siebie, tylko nie wiem czy nie byłoby za dużo tego pomarańczu ...
Zmień w końcu ten grill
Teraz zasysasz ten kawałek i ruszasz w miasto gleba pierwsza klasa.
Pozdro i powdzenia w dalszych modach.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Duo autko masz zajefajne. Jednak nie oszczedze sobie wymienić tego co mi sie jednak nie podoba, a sa to :
- wycieraczka
- naklejka (pasek) na szybie
- bra (ewentualnie mogła by zostac) ale dwie poprzednie rzeczy poprostu na mój gust psuja wizerunek, ale jak wiesz to ma podobać sie Tobie a nie mnie, widać innym Twoje autko sie podoba i o to chodiz - jest fajnie, ale zawsze znajdzie sie ktoś co coś by widzial inaczje, tak jak w mojej wizji zawsze Dred coś wypatrzy (z paru pomysłów już skorzystałem i nie żałuje) bo czasem sami nie dostrzegamy tego co można było by zmodzić lub poprawić. Tak wiec Twój fanclub moze mnie oskalpować ale musiałem wymienić "swoja" wizje Twojego auta A i widze również ori grila w czerni z wizji Słonika I gratki za syte fotki.
- wycieraczka
- naklejka (pasek) na szybie
- bra (ewentualnie mogła by zostac) ale dwie poprzednie rzeczy poprostu na mój gust psuja wizerunek, ale jak wiesz to ma podobać sie Tobie a nie mnie, widać innym Twoje autko sie podoba i o to chodiz - jest fajnie, ale zawsze znajdzie sie ktoś co coś by widzial inaczje, tak jak w mojej wizji zawsze Dred coś wypatrzy (z paru pomysłów już skorzystałem i nie żałuje) bo czasem sami nie dostrzegamy tego co można było by zmodzić lub poprawić. Tak wiec Twój fanclub moze mnie oskalpować ale musiałem wymienić "swoja" wizje Twojego auta A i widze również ori grila w czerni z wizji Słonika I gratki za syte fotki.
-
- Forum Audi 80
Pewnie chodziło o kierunki Porsche <urodziny>grinch pisze:A gdzie Ty widzisz na wozie Duo obrysówki :?:Audifan pisze:ładna niuńka tylko te obrysówki jak w volvo albo amerykańcach nie pasują
Ja osobiście aż założyłem okulary ale obrysówek nigdzie nie wypatrzyłem 8-)
Duo autko robi ogromne wrażenie, fotki śliczne, brakuje tylko jednej rzeczy <mikolaj>
Fotek Audi z Piękną Czarnowłosą kobitką <rotfl>
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie będe pisał tego co wszyscy bo i tak wiadomo że <ok>
ale mam pytanie, które może interesować też innych... a więc: jak masz rozwiązaną sprawe z obrysami/kierunkami? tzn. rozchodzi mi się oto, czy przy włączeniu kierunkowskazów/awaryjnych normalnie migają, czy masz po dwie żarówki - jedna słabsza druga mocniejsza? jak się podpiołeś itp.
PS. jeśli niechesz powiększać tematu o kolejne x stron, to zadowole się PW
PS admin. jeśli było, to sorki ale dużo str w tym temacie :oops:
pozdrawiam 8-)
ale mam pytanie, które może interesować też innych... a więc: jak masz rozwiązaną sprawe z obrysami/kierunkami? tzn. rozchodzi mi się oto, czy przy włączeniu kierunkowskazów/awaryjnych normalnie migają, czy masz po dwie żarówki - jedna słabsza druga mocniejsza? jak się podpiołeś itp.
PS. jeśli niechesz powiększać tematu o kolejne x stron, to zadowole się PW
PS admin. jeśli było, to sorki ale dużo str w tym temacie :oops:
pozdrawiam 8-)