Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
GSF
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Kontakt:

Post autor: GSF » 09 wrz 2008, 20:46

gratuluje autka,super się prezentuje na tej feldze <ok>

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 09 wrz 2008, 20:57

Chciałbym wszystkim podziękować za miłe słowa, solskier coś tam widzę trochę marudzi, ale wiadomo ktoś jego pokroju zawsze ma coś do powiedzenia i swój pomysł na każdą rzecz - co napewno doceniam i szanuję. To bardzo dobrze, bo dzięki temu nie jeździmy wszyscy takimi samymi autami. Co do kapselka to niestety go zgubiłem w drodze do garbatki na zlot 2dniowy, moja wina - za słabo dokręciłem dekielek po myciu felg ( ja myję felgi zawsze nawet w srodku ) ale nie ma płaczu został dotoczony już nowy i wystarczy wygrawerować napis BORBET. Co do migaczy to mam specjalne moduły za które chciałym podziękować mojemu wielkiemu audiczkowemu bratu ( nie będe mówić kto, bo zaraz go niektórzy zaczną męczyć o to i tamto, Ty dobrze wiesz, że o Ciebie chodzi - dziękuję Ci jeszcze raz serdecznie za pomoc ! ). Grill narazie zostanie ten, który jest, a co do następnego konkretniejszego pojawienia sie z modami to najprawdopodobniej zimą już, cała masa części nadal czeka na montaż, ale kto mnie zna wie jak u mnie z czasem jest .. pozatym coś trzeba zawsze zostawić na później, żeby się nigdy nie nudzić. Maaatko, ale się rozgadałem, jak zwykle hehe.
Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz bracia! Wasz Duo.

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 09 wrz 2008, 21:10

duo jest nasz... ten chłopak do nas należy... <ok>
zabiorę do domu, nie oddam nikomu, bo duo do nas należy... :mrgreen:

Awatar użytkownika
Solskier
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebastian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2,2 AAN
Kontakt:

Post autor: Solskier » 10 wrz 2008, 08:11

duo pisze:solskier coś tam widzę trochę marudzi,
Musze Cie pilonowac bracie zebyś sie nie opuścił w rezaniu ;-) <piwo>

luki34
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: luki34 » 10 wrz 2008, 19:59

autko naprawdę ładnie się prezentuje i widać tutaj dużo włożonej pracy
ale jak dla mnie to jest też kilka rzeczy z zewnątrz które bym zmienił lub zdjął ale o tym pisali już inni a to tylko moje zdanie. pozdrawiam

Awatar użytkownika
EwelinaCzarna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: EwelinaCzarna » 10 wrz 2008, 20:05

No Duo.. Widziałam ostatnio gdzieś przypadkiem Twoja audiczkę.. Naprawdę ładnie ją zrobiłeś, gratuluję wytrwałości oraz znajdowania czasu, gdy praktycznie go nie masz.. Może jest kilka drobiazgów, które osobiście bym zmieniła / nie założyła, ale za całokształt tzn włożoną pracę, hajs i poświęcony czas - wielki szacunek dla Ciebie.. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
gmitek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: gmitek » 10 wrz 2008, 20:09

eee... masz skóre we środku czy mi sie wydawało?? na zdjeciach ze zlotu wyglada jak jasna skóra:) moze sie myle??

a auto odjechaneeeeeeeeee..!!

pozdro
gmitek!!

Andrew^

Post autor: Andrew^ » 11 wrz 2008, 20:48

konkret :D co do feli to juz Ci mowilem tylko BBS %-)

Awatar użytkownika
Audifan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audifan » 12 wrz 2008, 16:28

grinch pisze:
A gdzie Ty widzisz na wozie Duo obrysówki :?:

Ja osobiście aż założyłem okulary ale obrysówek nigdzie nie wypatrzyłem 8-)
A jak według Ciebie nazwać pomarańczowe światełko w zderzaku które nie miga ?? Osobiście mam uraz do czegoś takiego bo już jeden gość na rondzie mi wyjechał z takim wynalazkiem. Rozumiem w USA ale w polsce to robi zamieszanie. Dojeżdżając do ronda widzimy takie cudo które jest już na rondzie i wygląda tak jakby zjeżdzało w zjazd przed nami bo nie widzimy lewej strony auta przez co wydaje nam sie że ten ktoś ma włączony kierunek i skręca a potem jak już włączamy się do ruchu okazuje się że nie skęca tylko pędzi na nas :/ mniejsza już o to że robi zamieszanie na drodze ale to nawet ładnie nie wygląda :-(

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 12 wrz 2008, 20:25

Audifan pisze:
grinch pisze:

A jak według Ciebie nazwać pomarańczowe światełko w zderzaku które nie miga ?? Osobiście mam uraz do czegoś takiego bo już jeden gość na rondzie mi wyjechał z takim wynalazkiem. Rozumiem w USA ale w polsce to robi zamieszanie. Dojeżdżając do ronda widzimy takie cudo które jest już na rondzie i wygląda tak jakby zjeżdzało w zjazd przed nami bo nie widzimy lewej strony auta przez co wydaje nam sie że ten ktoś ma włączony kierunek i skręca a potem jak już włączamy się do ruchu okazuje się że nie skęca tylko pędzi na nas :/ mniejsza już o to że robi zamieszanie na drodze ale to nawet ładnie nie wygląda :-(
ej stary to się świeci non stop, a jak wrzucony jest kierunek to wtedy miga .. nie mów mi, że nie odróżniasz migania od ciągłego świecenia bo się osmieszasz w tym momencie, a jak już nie dowidzisz to może znak, że należy oddać prawko do urzędu i przesiąść się na autobus ? bez urazy, pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 12 wrz 2008, 20:28

duo pisze:
Audifan pisze:
grinch pisze:

ej stary to się świeci non stop, a jak wrzucony jest kierunek to wtedy miga .. nie mów mi, że nie odróżniasz migania od ciągłego świecenia bo się osmieszasz w tym momencie, a jak już nie dowidzisz to może znak, że należy oddać prawko do urzędu i przesiąść się na autobus ? bez urazy, pozdrawiam.
E tam autobus... tam też są kierunkowskazy, które migają i kolega może się przestraszyć. Dla niego lepsza byłaby hulajnoga, tam kierunków nie ma, tylko się rączkę wystawia <lol>

Awatar użytkownika
Audifan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audifan » 13 wrz 2008, 17:04

Duo nie chodzi mi o twoje kierunki że to jakiś wynalazek czy coś. Widziałem takie w USA i wiem na jakiej zasadzie działają chodzi mi o to że kolega grinh zwrócił mi uwagę że on nie widzi tam obrysówek które widać na pierwszy rzut oka. A co do prawa jazdy to niestety nie odniosę do bo jazda to moja praca. Ośmieszam się ?? Czym ?? Jeżdżę dynamicznie czas mnie goni nie mam czasu się upewniać czy ktoś ma obrysówki czy kierunki mniejsza o to pojeździjcie panowie trochę więcej to zrozumiecie o co mi chodzi...

luki34
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: luki34 » 13 wrz 2008, 18:00

dokładnie rozumiem kolegę audifan bo w scorpio też miałem świecące ciągle kierunki ( była wsawiona żarówka 5W}, a gdy włączałem kierunek to mrugała oryginalna żarówka i zdażyło się że jak jechałem to kilka razy ktoś wyjechał bo myślał że skręcam.
Obrazek Obrazek Obrazek

seba1025
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: seba1025 » 13 wrz 2008, 19:52

co jak co, ale audifan ma racje. W zasadzie z jakiegośpowodu u nas to nie jest za bardzo dozwolone:). A tak dosadniej to według mnie powinieneśwstawić słabszą zarówke swiecącą na stałe i naprawde walącąpo oczach na kierunek. Tak mi sie wydaje ze to by było najrozsadniejsze bo by wtedy było pokroju prawdziwej "polskiej" obrysówki. Mimo wszystko ładne masz auto:)

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 13 wrz 2008, 19:55

Ja jak bym to robił to tak jak mówi seba1025. Zwykła żarówka jako kierunkowskaz, zaś druga słabsza jako tzw. obrysówka.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl