..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
Chciałbym wszystkim podziękować za miłe słowa, solskier coś tam widzę trochę marudzi, ale wiadomo ktoś jego pokroju zawsze ma coś do powiedzenia i swój pomysł na każdą rzecz - co napewno doceniam i szanuję. To bardzo dobrze, bo dzięki temu nie jeździmy wszyscy takimi samymi autami. Co do kapselka to niestety go zgubiłem w drodze do garbatki na zlot 2dniowy, moja wina - za słabo dokręciłem dekielek po myciu felg ( ja myję felgi zawsze nawet w srodku ) ale nie ma płaczu został dotoczony już nowy i wystarczy wygrawerować napis BORBET. Co do migaczy to mam specjalne moduły za które chciałym podziękować mojemu wielkiemu audiczkowemu bratu ( nie będe mówić kto, bo zaraz go niektórzy zaczną męczyć o to i tamto, Ty dobrze wiesz, że o Ciebie chodzi - dziękuję Ci jeszcze raz serdecznie za pomoc ! ). Grill narazie zostanie ten, który jest, a co do następnego konkretniejszego pojawienia sie z modami to najprawdopodobniej zimą już, cała masa części nadal czeka na montaż, ale kto mnie zna wie jak u mnie z czasem jest .. pozatym coś trzeba zawsze zostawić na później, żeby się nigdy nie nudzić. Maaatko, ale się rozgadałem, jak zwykle hehe.
Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz bracia! Wasz Duo.
Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz bracia! Wasz Duo.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
No Duo.. Widziałam ostatnio gdzieś przypadkiem Twoja audiczkę.. Naprawdę ładnie ją zrobiłeś, gratuluję wytrwałości oraz znajdowania czasu, gdy praktycznie go nie masz.. Może jest kilka drobiazgów, które osobiście bym zmieniła / nie założyła, ale za całokształt tzn włożoną pracę, hajs i poświęcony czas - wielki szacunek dla Ciebie.. Pozdrawiam
A jak według Ciebie nazwać pomarańczowe światełko w zderzaku które nie miga ?? Osobiście mam uraz do czegoś takiego bo już jeden gość na rondzie mi wyjechał z takim wynalazkiem. Rozumiem w USA ale w polsce to robi zamieszanie. Dojeżdżając do ronda widzimy takie cudo które jest już na rondzie i wygląda tak jakby zjeżdzało w zjazd przed nami bo nie widzimy lewej strony auta przez co wydaje nam sie że ten ktoś ma włączony kierunek i skręca a potem jak już włączamy się do ruchu okazuje się że nie skęca tylko pędzi na nas mniejsza już o to że robi zamieszanie na drodze ale to nawet ładnie nie wyglądagrinch pisze:
A gdzie Ty widzisz na wozie Duo obrysówki :?:
Ja osobiście aż założyłem okulary ale obrysówek nigdzie nie wypatrzyłem 8-)
ej stary to się świeci non stop, a jak wrzucony jest kierunek to wtedy miga .. nie mów mi, że nie odróżniasz migania od ciągłego świecenia bo się osmieszasz w tym momencie, a jak już nie dowidzisz to może znak, że należy oddać prawko do urzędu i przesiąść się na autobus ? bez urazy, pozdrawiam.Audifan pisze:A jak według Ciebie nazwać pomarańczowe światełko w zderzaku które nie miga ?? Osobiście mam uraz do czegoś takiego bo już jeden gość na rondzie mi wyjechał z takim wynalazkiem. Rozumiem w USA ale w polsce to robi zamieszanie. Dojeżdżając do ronda widzimy takie cudo które jest już na rondzie i wygląda tak jakby zjeżdzało w zjazd przed nami bo nie widzimy lewej strony auta przez co wydaje nam sie że ten ktoś ma włączony kierunek i skręca a potem jak już włączamy się do ruchu okazuje się że nie skęca tylko pędzi na nas mniejsza już o to że robi zamieszanie na drodze ale to nawet ładnie nie wyglądagrinch pisze:
E tam autobus... tam też są kierunkowskazy, które migają i kolega może się przestraszyć. Dla niego lepsza byłaby hulajnoga, tam kierunków nie ma, tylko się rączkę wystawia <lol>duo pisze:ej stary to się świeci non stop, a jak wrzucony jest kierunek to wtedy miga .. nie mów mi, że nie odróżniasz migania od ciągłego świecenia bo się osmieszasz w tym momencie, a jak już nie dowidzisz to może znak, że należy oddać prawko do urzędu i przesiąść się na autobus ? bez urazy, pozdrawiam.Audifan pisze:A jak według Ciebie nazwać pomarańczowe światełko w zderzaku które nie miga ?? Osobiście mam uraz do czegoś takiego bo już jeden gość na rondzie mi wyjechał z takim wynalazkiem. Rozumiem w USA ale w polsce to robi zamieszanie. Dojeżdżając do ronda widzimy takie cudo które jest już na rondzie i wygląda tak jakby zjeżdzało w zjazd przed nami bo nie widzimy lewej strony auta przez co wydaje nam sie że ten ktoś ma włączony kierunek i skręca a potem jak już włączamy się do ruchu okazuje się że nie skęca tylko pędzi na nas mniejsza już o to że robi zamieszanie na drodze ale to nawet ładnie nie wyglądagrinch pisze:
Duo nie chodzi mi o twoje kierunki że to jakiś wynalazek czy coś. Widziałem takie w USA i wiem na jakiej zasadzie działają chodzi mi o to że kolega grinh zwrócił mi uwagę że on nie widzi tam obrysówek które widać na pierwszy rzut oka. A co do prawa jazdy to niestety nie odniosę do bo jazda to moja praca. Ośmieszam się ?? Czym ?? Jeżdżę dynamicznie czas mnie goni nie mam czasu się upewniać czy ktoś ma obrysówki czy kierunki mniejsza o to pojeździjcie panowie trochę więcej to zrozumiecie o co mi chodzi...
co jak co, ale audifan ma racje. W zasadzie z jakiegośpowodu u nas to nie jest za bardzo dozwolone:). A tak dosadniej to według mnie powinieneśwstawić słabszą zarówke swiecącą na stałe i naprawde walącąpo oczach na kierunek. Tak mi sie wydaje ze to by było najrozsadniejsze bo by wtedy było pokroju prawdziwej "polskiej" obrysówki. Mimo wszystko ładne masz auto:)