Audi B4 cabrio by Meir koniec historii
Wg mnie wszystko zmierza w dobra strone, nisko szeroko i bez dachu 8-)
Lampy mi sie podobaja a ze znaczkiem fajny pomysl, jednak w przypadku zespolonyc zostawil bym wneke na postojowke srebrna.
Kurde ta skórka to sie sie trafila no
Jak tam Mikoda sie sprawuje :?: Wymieniałes plyn :?: Ile placilez za klocki z InterCarsa :?: Mozne byc na PW
Pozdrawiam
Lampy mi sie podobaja a ze znaczkiem fajny pomysl, jednak w przypadku zespolonyc zostawil bym wneke na postojowke srebrna.
Kurde ta skórka to sie sie trafila no
Jak tam Mikoda sie sprawuje :?: Wymieniałes plyn :?: Ile placilez za klocki z InterCarsa :?: Mozne byc na PW
Pozdrawiam
mikody super się sprawują a co do ceny klocków to nie pamiętam bo zamawiałem je na warsztat po zniżkach wiec ciężko powiedzieć płyn jest nowy i hamulce igiełka teraz wymieniłem jeszcze obie linki od ręcznego i hamulce mam kompletne teraz przymierzam się do wymiany kompletu gum na wahaczach + sworznie łączniki stabilizatora itd i planuje dać wszystkie gumy poliuretanowe ale zobaczymy jak z kasą wyjdzie
- michael80b3
- Forum Audi 80
oj zaniedbałem temat to teraz nadrabiam co sie działo w między czasie
Obicie na nowo całej tapicerki ( własno ręcznie wielki podziękowania dla mojej mamy za pomoc i wytrwałość )
Doszły soczewki + kierunki i halogeny na czarno
nowe oponki 195/45/16 na felgi 9J
Spasowanie przodu + nowe kierunki i halogeny
w między czasie zakupiłem połamany zderzak od kolego Ezumaru z forum ( tu już fotka po klejeniu i w podkładzie )
zrezałem sobie końcówki wydechu
ogólnie auto na sezon 2011 wyglądało tak
troche mechaniki czyli sypło się koło zamachowe wieć tzreba było wymienić + nowe sprzęgło uszczelniacze itd
stanowisko pracy
Zderzak z S2 poszedł w lakier i na auto
jako że najwyższy czas zrobić rozrząd więc małe zakupy
i znudziła mi się już żółta tapicerka więc po nowym roku ruszam z obszywaniem teraz tapicerka będzie niebieska z pomarańczowymi przeszyciami środek foteli pikowany
zakupiona eko skórka na tapicerkę
to narazie tyle z tego co pamiętam
Obicie na nowo całej tapicerki ( własno ręcznie wielki podziękowania dla mojej mamy za pomoc i wytrwałość )
Doszły soczewki + kierunki i halogeny na czarno
nowe oponki 195/45/16 na felgi 9J
Spasowanie przodu + nowe kierunki i halogeny
w między czasie zakupiłem połamany zderzak od kolego Ezumaru z forum ( tu już fotka po klejeniu i w podkładzie )
zrezałem sobie końcówki wydechu
ogólnie auto na sezon 2011 wyglądało tak
troche mechaniki czyli sypło się koło zamachowe wieć tzreba było wymienić + nowe sprzęgło uszczelniacze itd
stanowisko pracy
Zderzak z S2 poszedł w lakier i na auto
jako że najwyższy czas zrobić rozrząd więc małe zakupy
i znudziła mi się już żółta tapicerka więc po nowym roku ruszam z obszywaniem teraz tapicerka będzie niebieska z pomarańczowymi przeszyciami środek foteli pikowany
zakupiona eko skórka na tapicerkę
to narazie tyle z tego co pamiętam