Audi coupe 2.3 NG by czarna k
no nie mam innego wyjścia jak sie chce mnieć fajne czerwone lampy to trzeba płacićdardaw2 pisze:Zapłaciłeś 50 zł za żarówkę??? Mocne
a mam pytanko jak na pokwitowaniu od policjanta za dowód rejestracyjny pisze czerwone kierunkowskazy tylne to na przeglądzie sprawdzają tylko kierunki czy wszystko tzn zawieszenie itp
Fajna Coupejka, fajnie zrobiona i oby tak dalej <ok>
Sprawdzają tylko to za co zostałeś do nich skierowany, jeśli masz czerwone kierunki to tylko je sprawdzą.czarna k pisze:a mam pytanko jak na pokwitowaniu od policjanta za dowód rejestracyjny pisze czerwone kierunkowskazy tylne to na przeglądzie sprawdzają tylko kierunki czy wszystko tzn zawieszenie itp
A ile sie wtedy płaci za taki przegląd...? Płaci się tak jak zawsze czy może mniej?Ezumaru pisze:czarna k napisał/a:
a mam pytanko jak na pokwitowaniu od policjanta za dowód rejestracyjny pisze czerwone kierunkowskazy tylne to na przeglądzie sprawdzają tylko kierunki czy wszystko tzn zawieszenie itp
Sprawdzają tylko to za co zostałeś do nich skierowany, jeśli masz czerwone kierunki to tylko je sprawdzą.
Pytam się na zapas <ok>
powiem więcej ktoś był takim magikiem że rozebrał je i od środka pomalował chyba jakąś tandetną farbą nawet nie wiem czy do lamp ale te żarówki za 100 zł kpl które kupiłem nie pomogły rozwiązać problemu, próba z zielonymi żarówkami też nic nie dawała jedyne co mi zostało to usunięcie tej farby ze środka 45 min zabawy z nitro i mam lampy (prawie) ori bo z boku kierunku jest dalej czerwono :oops: ale przegląd przeszedł tak więc z tym już problemu nie będzie <ok>duo pisze:te lampy to nie us ..