Audi Coupe '84 // sezon 2011 2 str.
K2, może tak i zrobię jak mówisz. Teraz muszę znaleźć obudowe przedniego lewego kierunku ( jak ktoś ma, lub może załatwić to pisać ) oraz mam pewien problem ze sprzęgłem, tak mi się wydaje. Otóż jak wysprzęglam i wrzucam bieg to słyszę takie jakby tarcie dwóch elementów o siebie, jeśli to sprzęgło ( dodam że jest nowe ) to da się to jakoś wyregulować :?: A może jeszcze się nie ułożyło :?:
Takie duperele jak ramki kierunkowskazów czy same kierunkowskazy w zderzak to tematy bardzo ciężko dostępne niestety , to samo tyczy się tylnych lamp i blendy frankani.
Ja na skompletowanie chromowanych ramek na reflektory i tylnych lamp frankani do coupejki widocznej w avatarze potrzebowałem prawie 2 lat
Jak bede nastepnym razem w Raciborzu to popatrze za tą ramką migacza dla Ciebie bo widziałem tam coupe przed liftem stojącą na szrocie, a sam potrzebuje klosza migacza
P.S. Twój poprzednik szukał tej ramki na migacz przez cały okres posiadania auta i nieznalazł, może Ty bedziesz miał wiecej szcześcia
Ja na skompletowanie chromowanych ramek na reflektory i tylnych lamp frankani do coupejki widocznej w avatarze potrzebowałem prawie 2 lat
Jak bede nastepnym razem w Raciborzu to popatrze za tą ramką migacza dla Ciebie bo widziałem tam coupe przed liftem stojącą na szrocie, a sam potrzebuje klosza migacza
P.S. Twój poprzednik szukał tej ramki na migacz przez cały okres posiadania auta i nieznalazł, może Ty bedziesz miał wiecej szcześcia
-
- Forum Audi 80