Audi Coupe b2 1982r. & 1985r.-Blizniaki
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
trepek, zawieszenie ma charakterystykę stołu nie kładzie się ale... ma ograniczony skok do ok.10cm pracy odrywa się od nawierzchni na dziurach.
Jedyny plus to fakt że półoś ma ogranicznik w postaci dolnego mocowania dodatkowego amora.Dzięki temu zaraz po kupnie kiedy wyrwało mi sworzeń z prawej strony, koło nie wkomponowało się w próg i nadkole i ogólnie obyło się bez dacha.
Jedyny plus to fakt że półoś ma ogranicznik w postaci dolnego mocowania dodatkowego amora.Dzięki temu zaraz po kupnie kiedy wyrwało mi sworzeń z prawej strony, koło nie wkomponowało się w próg i nadkole i ogólnie obyło się bez dacha.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Drut nie przemyślany.Ale spawy i grubośc materiału konkret.Widac lepszy spawacz niż inżynier był z tego Mcgywera ;-)Zresztą wyspawanie podpory/mocowania to nie most wiszący proste z zasady,powieszchowna korozja nie ma znaczenia zawsze jak wchodzę pod stary wózek to na dzień dobry młotek i test elementów konstrukcyjnych :mrgreen:.Ciekawostką jest to że zachowano w miarę geometrię zawiasu.Oczywiście wyleci na złom no chyba że ktoś będzie chciał miec 6 amorów w b2 :mrgreen:spaykee pisze:bo jednakowo zardzewiało z cała resztą zawieszenia? Proszę Cię, drut jak ..uj
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Motor 1921ccm WN nie jest popularny a szkoda bo jak na swoje 115km w serii ładnie chodzi(w końcu to 5-garów) zbiera się no i jest na gazniku więc przeboje rodem z mechanicznego wtrysku są mu obce(szczególnie w gazie).Po regulacji zapłonu i gaznika + odetkany wydech na jednym tłumiku no i niewielkie zmiany w zasilaniu/dolocie chętnie reaguje na gaz mniej więcej tak:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Od zakupu minęła chwila czy dwie kupiłem koła 205/50R15,wrzuciłem sworznie , łożyska tył , nową chłodnicę , filtry ,olej ,bendix,przegub napedowy,kierownicę audi sport i inne graty których o tak bandyckiej porze w niedziele nie pamiętam
A teraz do rzeczy...tak mi się różne sprawy ułożyły że coupete muszę sprzedac.
Wolał bym aby pozostała w rekach kogoś kto nie zawinie jej na drzewie pod remizą.
Jeżeli macie jakieś(normalne bo generalnie temat mnie nie bawi) propozycje piszcie na PW.
A teraz do rzeczy...tak mi się różne sprawy ułożyły że coupete muszę sprzedac.
Wolał bym aby pozostała w rekach kogoś kto nie zawinie jej na drzewie pod remizą.
Jeżeli macie jakieś(normalne bo generalnie temat mnie nie bawi) propozycje piszcie na PW.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80