AUDI COUPE by Carol
Gaz założony bo auto jest używane na codzień , a moim zdaniem jeśli jest poprawnie założony to problemów nie ma 8-)
wymieniałem zamki i stacyjkę ponieważ miałem dwa kluczyki jeden do stacyjki drogi do zamków a teraz jest jeden do wszystkiego , wkórzała mnie upierdliwość 2 szt. kluczyków <ok>Niki20 pisze:Carol, czemu to zamki wymieniałeś?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak Krystyna mi załatwiła po 20 mm na strone 8-) niebawem wrzucę jakieś fotki tylko pogoda nie dopisuje :evil:Niki20 pisze:Dystans??
Carol, a bo coś mi się przypomina odnośnie zamków i kluczyków na majówce... :mrgreen:
Nie na majówce to już były zmienione 8-) Zmieniałem je jakoś pod koniec '09 <ok>
... Nie sądziłem że 2.8 może takie efekty przy starcie prezentować :mrgreen:
Projekt zapowiadał się całkiem normalnie jak inne, jednak z biegiem czasu widać dużą różnicy od innych
Wszystko na duży +
... I właśnie tutaj dobrze że nie ma quattro wtedy takich efektów by nie było <ok>
... Pozdro Carol i działaj dalej
PS; Wujek Grinch przesiadł się na wielkie VW ale w przyszłym roku na majówkę zajrzę pozdro
Projekt zapowiadał się całkiem normalnie jak inne, jednak z biegiem czasu widać dużą różnicy od innych
Wszystko na duży +
... I właśnie tutaj dobrze że nie ma quattro wtedy takich efektów by nie było <ok>
... Pozdro Carol i działaj dalej
PS; Wujek Grinch przesiadł się na wielkie VW ale w przyszłym roku na majówkę zajrzę pozdro
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2010, 20:06 przez grinch, łącznie zmieniany 1 raz.