Audiola by gniado - koniec historii, fotki str 1
-
- Forum Audi 80
- bieniek1984
- Forum Audi 80
Nie no spokojnie może niech gniado, podjedzie i pogada z kimś co naprawia takie sprawy niech oni wydadzą decyzje czy jest sens czy nie. A zawsze można ramę wyprostować jak będzie to bezpieczne i nie będzie stwarzać zagrożenia dla kierowcy i innych użytkowników drogi oczywiście.
P.S jest wiele aut, które smigają po drogach a pewnie miały konkretne dzwony a właściciele zachwycają się nimi a sami nawet nie są świadomi.
P.S jest wiele aut, które smigają po drogach a pewnie miały konkretne dzwony a właściciele zachwycają się nimi a sami nawet nie są świadomi.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
no ladna byla bardzo, ale w 100% zgodze sie z kolega ktory pare postow wyzej napisal iz zla decycje poleniasz remontujac auto, Twoj sentyment do auta jest dla mnie zrozumialy bo mi tez bardzo ciezko byloby rozstac sie z moja "beczka", ale spojrz ile pracy, i jaki wklad finasowy, aby doprowadzic do idealnego stanu w jakim byla wczesniej naprawde trzeba sie wykosztowac, no ale Twoj woz, Twoja kasa i Twoja decyzja zycze powodzenia;) pozdrawiam
Dobrze że gniado ma inne zdanie <mikolaj>miglanc88 pisze:no ladna byla bardzo, ale w 100% zgodze sie z kolega ktory pare postow wyzej napisal iz zla decycje poleniasz remontujac auto, Twoj sentyment do auta jest dla mnie zrozumialy bo mi tez bardzo ciezko byloby rozstac sie z moja "beczka", ale spojrz ile pracy, i jaki wklad finasowy, aby doprowadzic do idealnego stanu w jakim byla wczesniej naprawde trzeba sie wykosztowac, no ale Twoj woz, Twoja kasa i Twoja decyzja zycze powodzenia;) pozdrawiam
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Mi również jest przykro z tego powodu :cry: :cry: ,ale na pociesznie dodam iż mój sąsiad miał podobne przygody.A mianowicie posiadał ,kiedyś forda sierre,który łacznie był po 6 wypadkach,tzn 3 razy dachowanie,1 raz czołówka i po razie w każdy bok.Najlepsze było to,że zawsze go reanimował,a przed złomowaniem(padł silnik) było na nim więcej szpachli niż lakieru i do końca jeździł prosty(nie robił czterech śladów) :mrgreen: :mrgreen:
Ps Myślę,że porównując do tego co wyczyniał mój sąsiad,masz duże szanse na to aby Audolka znowu jeździła
Ps Myślę,że porównując do tego co wyczyniał mój sąsiad,masz duże szanse na to aby Audolka znowu jeździła
Gdy przeczytalem cala historie tego pechowego wypadku to az cos mi sie w srodku zrobilo, bo b-czwórka kolegi gniado byla no i jest jedna z moich ulubionych audiolek na forum, wyrazy wspolczucia, najwazniejsze jest zdrowie, a auto to drugorzedna sprawa. Moim zdaniem remontowanie audi nie jest warte zachodu i pieniedzy, bo tak jak gniado napisales , mechanik zaspiewal sobie sumke ponad 6tysi za cala "operacje" + koszty dokupienia gratów to wyjdzie grubo ponad 8-9tysiecy, a gdyby tak sprzedac audi na czesci, zyskalbys z 5tys i dolozyl do tego te 6 tysiecy, ktore maja isc na remont, to za 12tysiecy spokojnie moglbys zakupic wymarzona kupete z fajnym motorem, ale to oczywiscie tylko moje sugestie, to jak zrobisz zalezy tylko od Ciebie. Zycze powodzenia i pozdrawiam <ok>