Audiola by gniado - koniec historii, fotki str 1
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
arezyy pisze:Masz naprawdę fajnego Avanta
Dzięki za wszystkie pochwały Staram się jak mogę...Gruszka pisze:Ładny i bez gadania, a jak zadbany i wychuchany, piękna sztuka
Spróbuj się do niego zbliżyć, to na złość zreza z pięć rzeczy żeby tylko go nie dogonićHołowczyc20 pisze:dogonisz kolege Solskiera
Gruszka pisze:oddawaj znaczki
Jeśli ktoś by chciał takie, to mogę "załatwić"noorbi pisze:Fajne te znaczki
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- bieniek1984
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Jako że od mojej dziewczyny dostałem miły prezencik - podświetlaną gałkę, to postanowiłem ją zamontować. Opis rezania zamieścił już Solskier, i w gruncie rzeczy dzięki temu udało mi się podołać wyzwaniu .
Sorry za marne zdjęcia, ale robione telefonem. Wieczorkiem wrzucę jak to świeci po ciemku, już zrobione aparatem.
PS - kable poprowadziłem inaczej niż Solskier, po leewj stronie tunelu, wychodżą przy brzegu zapalniczki (nie widać ich) i wchodzą do pokręteł przez tą dziurkę, którą wchodzą mocowania popielniczki z zapalniczką. Jeśli ktoś będzie chętny to też mogę wrzucić foto.
Rezanie przeprowadzone wespół z Tatą
Sorry za marne zdjęcia, ale robione telefonem. Wieczorkiem wrzucę jak to świeci po ciemku, już zrobione aparatem.
PS - kable poprowadziłem inaczej niż Solskier, po leewj stronie tunelu, wychodżą przy brzegu zapalniczki (nie widać ich) i wchodzą do pokręteł przez tą dziurkę, którą wchodzą mocowania popielniczki z zapalniczką. Jeśli ktoś będzie chętny to też mogę wrzucić foto.
Rezanie przeprowadzone wespół z Tatą