b2 DZ
b2 DZ
moja wersja to GTE z 84 roku :lol:
wyposażenie : wszystko prócz klimy i skóry :mrgreen:
na stan w sumie nie narzekam po tym jak wsadziłem na święta w nią 1200zł ale jest jeszcze kilka niedociągnięć za które zabiorę się jak zima ustąpi
tu można zobaczyć czym się wożę <ok> hehe. kepesb2.fotosik.pl
wyposażenie : wszystko prócz klimy i skóry :mrgreen:
na stan w sumie nie narzekam po tym jak wsadziłem na święta w nią 1200zł ale jest jeszcze kilka niedociągnięć za które zabiorę się jak zima ustąpi
tu można zobaczyć czym się wożę <ok> hehe. kepesb2.fotosik.pl
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
owszem, bylo a Kolega Autor watku probowal je po niecalych 2 miesiacach wystawic ponownie tylko za 6500 co jesli wezmiemy pod uwage fakt ze poprzedni Wlasciciel pojechal nim do wlasnego slubu jest delikatnie mowiac niesmaczne.szuan pisze:to audi pamietam ze bylo do sprzedania na akp za ok 5500pln?
Kolego kępes b2, jak zwalisz te wsiowe oznaczenia z klapy bagaznika pogratuluje Ci auta, poki co jak dla mnie zdewastowales bialego kruka.
over, and out.
Re: b2 DZ
A miałem wcześniej pisać jakie tam są niedociągnięcia, z tego co wiem poprzedni właściciel dbał o nią bardzo, i na co ty wyłożyłeś 1,2tyś. zł jak można wiedzieć (te auto jest chyba dobrze doinwestowane) jak się nie mylę?!kępes b2 pisze:sumie nie narzekam po tym jak wsadziłem na święta w nią 1200zł ale jest jeszcze kilka niedociągnięć za które zabiorę się jak zima ustąpi