Po dość długiej przerwie witam ponownie forumowiczów tych starych jak i tych nowych <ok>
Przedstawiałam wam już moją czerwoną B4 oraz białą B4 rodziców.. Teraz przyszedł czas na przedstawienie wam B3

:mrgreen:
Otóż.. Audiolka z zewnątrz nie pozorna, lazurowy błękit perłowy, na kołach 14-stkach (póki co

Środeczek niuni jest naprawdę śliczny, osiągi tez ma niezłe, prowadzi się ją poprostu bajecznie. Nie spodziewałam się, że ten silnik potrafi tak wiele

Wnętrze bardzo czyściutkie i zadbane co bardzo nas cieszy

Poki co daje pierwsze foty niuni..
pierwsze zmiany
usunięcie z klapy wielkiej naklejki A

+ alufelgi speedline 15 + oponki 195/50
+ amory bielstein b4
+ ringi na zegary
+ nowe radyjko - Cyfrowy radioodtwarzacz multimedialny IDA X 300 Alpine
na tym zdjęciu widać kawałek tej palmy czegoś, której nadal niestety nie mogę usunąć

+ zdjecia kluczykow, ori kluczyk serwisowy tzw matryca + ori kluczyk od A6 ktory właśnie jest w trakcie przerabiania

To co zrobiłam telefonem zaraz po założeniu ringów.. ( z góry przepraszam za jakość..

i radyjko
Powiem wam, że seryjne głośniczki (przód i tył) naprawdę pięknie grają.. Zastanawiałam się nad włożeniem jakiegoś wzmacniacza jednak po zmianie radyjka odeszłam od tego pomysłu.. Niunia brzmi pięknie :mrgreen:
quattroweczke czeka polerka (ale to juz na wiosne) oraz malowanie tylnego prawego blotnika, który dostał lekkiego dzwonka i został tragicznie zrobiony

i oprócz tego małego elementu niunia wygląda b. dobrze
Planowałam wymienic serduszko na 2.2 turbo od pierwszego S6 .. Tam jak dobrze pamiętam jakieś 230 kucyków jest i by można zrobić to na 290-300 kucyków..
Albo skromniej 2.3 20V i 170 KM - jednak ten pomysł jest chyba zbyt ryzykowny i kosztowny.. lepiej odłożyć na jakąś S-kę

Bardziej realny jest inny plan by do quattróweczki założyć progi i zderzaki od comeptition - jednak trudno jest je zdobyć w dobrym stanie, a po prawdzie w jakim kolwiek stanie.. Dlatego póki co cała akcja stoi..
Pozdrawiam
STYCZEŃ 2009
Kilka fot niuni w górach..
Powiem wam, że największa satysfakcję miałam, jak ludzie pytali jakim cudem wjechalam tam gdzie stały same terenówki, kiedy z duma mogłam odpowiedzieć, że mam silne quattro

No quattro - no change :!: :mrgreen:
http://img220.imageshack.us/img220/5143 ... dp3.th.jpg[/IMG][/URL]
a to niestety "nowy nabytek" niuni.. Ehhhh szkoda, że nie wszyscy mają abs, nie zachowuja bezpiecznej odległości w zlych warunkach drogowych i ze po raz kolejny zima zaskoczyła i drogowców i kierowców

a tu jeszcze dołączam filmik kręcony gdzieś w Czechach, gdzie uczyłam się jeździć ahhahahaha :mrgreen: sam początek to istna żenada, więc najlepiej od razu pominąć, aaa końcówka daje sie obejrzeć..

pozdrawiam
http://rapidshare.de/files/41266818/HPIM8371.AVI.html
4 styczeń 2009
Moja jazda - troszkę lepiej niż poprzednio.. Dopiero się uczę.. <ok>
Sami oceńcie
lub do pobrania
http://rapidshare.de/files/41276559/moja_jazda.AVI.html :mrgreen:
STYCZEŃ cd ..
niestety .. moja niunia się zbuntowała

wszystko było ładnie pięknie.. sobotni wieczór, lekki mróz.. w drodze do domu przytrzymały mnie korki, z których juz o własnych siłach nie wyjechałam.. Głupi, maly termostat a narobił takiej kaszany

Fotek z 'operacji' niuni nie ma bo szlak je trafił razem z kartą pamięci

ale za to kilka pamiątkowych z calej akcji i finału (serducha) jest <ok> do tego filmik

W sumie 101 autek spod znaku audi & vw (liczę także karetkę spod znaku vw) <ok>
oraz filmik finałowy naszej akcji - światełko do nieba <ok>
dzieki wszystkim za cos tak wspanialego :mrgreen: