poprawiam ale napisze ze nie radze takiego cwaniactwa na drugi razMaroonio pisze:Żalisz się czy chwalisz??dobrze to wszystko pokombinowales a jak jakims dzieciakom z forum cos nie pasuje to sie nie martw im bo latwo narzekac jak mama z tata da na wymarzone felgi i na mechanika
widze ze duzo wlasnej inwencji i pomyslowosci w to wlozyles i tak trzymaj
a marudy niech dalej prosza rodzicow o pieniadze na mechanikow
B3 AMERYKANKA odkopane po roku ;)
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Ostatnio zmieniony 10 sty 2008, 00:28 przez rafalaudi1, łącznie zmieniany 1 raz.
felgi są niestety za duże
jeśli chodzi o wygląd to pasowały by tutaj max 17 żeby to naprawdę ładnie i ze smakiem wyglądało
no chyba , że masz zamiar wrzucić większe heble z przodu i z tyłu.
sam w C3 miałem 8X18 zawias -40 w stosunku do serii i szczerze to nic nigdy mi nie obtarło a prześwit był bardzo podobny do tego
BBSy by tutaj bardziej mi podchodziły
wnętrze ładne , można przy nim troszkę jeszcze porobić , ale przyczepiać się nie bede, bo nie ma do czego.
tył bardzo fajny , przód ok , z poprzednim grilem dużo lepszy
szkoda tylko , że w parze z wyglądem nie idą osiągi
auto czyste ładne i zrobione ze smakiem tak trzymać
ps fajnie muli na tych 18stkach :?: :?: <ok>
ja po przesiadce z 15 poczułem różnice a opona z 205 tylko na 225 i o sekunde w górę do setki
jeśli chodzi o wygląd to pasowały by tutaj max 17 żeby to naprawdę ładnie i ze smakiem wyglądało
no chyba , że masz zamiar wrzucić większe heble z przodu i z tyłu.
sam w C3 miałem 8X18 zawias -40 w stosunku do serii i szczerze to nic nigdy mi nie obtarło a prześwit był bardzo podobny do tego
BBSy by tutaj bardziej mi podchodziły
wnętrze ładne , można przy nim troszkę jeszcze porobić , ale przyczepiać się nie bede, bo nie ma do czego.
tył bardzo fajny , przód ok , z poprzednim grilem dużo lepszy
szkoda tylko , że w parze z wyglądem nie idą osiągi
auto czyste ładne i zrobione ze smakiem tak trzymać
ps fajnie muli na tych 18stkach :?: :?: <ok>
ja po przesiadce z 15 poczułem różnice a opona z 205 tylko na 225 i o sekunde w górę do setki
po pierwsze nie rób otarafalaudi1 pisze:cwaniaku chcesz sie kiedys sprawdzic
moze na jakims zlocie zmierzymy sie
czy w obronie bedziesz potrzebowal kolegow
zastanow sie na drugi raz z kim piszesz i do kogo bo ja czasem robie wypady w kraj
po drugie powinieneś dostać ostrzeżenie za JAWNE groźby na forum
po trzecie masz zły dzień??
sam zacząłeś uszczypliwą uwagą więc nie dziw się, że poszła riposta!!!!
ochłoń troche i sam pomyśl nad tym co napisałeś.
jesteś jakiś inny że do Ciebie nie można się odezwać z ripostą????
ehh te złe nastroje
-
- Audi 80 Klub
Gdybym sie go pozbyl nie mialbym za co niuni szykowac. Ten hak to moje zrodlo gotowki Jezdze do niemiec po felgi/opony samochody itp caly czas z przyczepa. Ma odpinana glowke takze jest okK2 pisze:Acha no i haka bym sie pozbył bo ni jak sie ma do takiego auta
tez tak mysle ale ze sie trafily w normalnej kasie to kupilemDRED pisze:felgi są niestety za duże
hehe nawet sobie nie wyobrazasz jak fajnie sie muli, w porownaniu do Twojej to mozna by podstawic Trabanta (moj) i rakiete (Twój) :mrgreen:DRED pisze:ps fajnie muli na tych 18stkach
Ps. jeszcze raz dzieki za przejazdzke Twoim potworkiem
No niestety. Tym razem mam szkole i w koncu musze pojechac bo mnie kiedys obleją :evil:minon1 pisze:No kurde, a mnie na spocie w niedziele nie będzie Bo pewnie będziesz nie
tutaj widac jak był zawias i wcale nie obcierało
a dwa widać a raczej nie widać hamulcy
tu tył
tu na skr kołach wiec teraz możecie zobaczyć czy obciera czy nie
a tu małe 15 " koła
co do zamulania to miałem na myśli to autko
ja jakiś czas temu pogoniłem właśnie te fele za 1300 z oponami
ps jak bedziesz miał coś ciekawego w dobrej cenie to daj cynka
@Rafalaudi1 spoko ale czasem wylooozujcie 8-)
-
- Forum Audi 80
Zarobiłeś kolego ostrzeżenie, nie dość, że wyskakujesz z jakimś tekstem nie związanym wcale z tematem (w którym leczysz jakieś swoje komplesky), to na dodatek grozisz innym użytkownikom. Takie zachowanie jest nie do przyjęcia!!rafalaudi1 pisze:DRED, nic sie nie martw,bedzie dobrze, a z tym zlym dniem to masz racje.
ale czasem niektorzy musza wiedziec co pisza a najlepiej zorientowac sie do kogo pisza
-
- Audi 80 Klub
No to mala aktualizacja <urodziny>
Autko od dluzszego czasu nic sie nie zmienia. 18cali sprzedane.
Wpadly mi w rece BBS RS 7/8x15 ale niestety 4x100 i ze zbyt niskim ET na pierscien zmieniajacy rozstaw Dlatego tez kola poszly na handel.
A teraz o niedalekich planach:
1. W polowie kwietnia zostanie polozony nowy lakier (ten jest ok ale wkurzaja mnie rysy odpryski itd) Na majówke musi byc igielka Materialy itp zakupione teraz tylko troche czasu do garazu i malowanko.
2. Nadal poszukuje 2stalowek do B4 ktore zostana poszerzone jako tymczasowe kolo i teraz pytanie czy jezdzil ktos na b3 z 9x15? Jak to sie ma co do nadkoli czy nie bedzie za szeroko?
3. Pod koniec kwietnia mam ustawiony termin z tapicerem ktory zrobi mi nowa podsufitke w czarnym kolorze 8-) Cos ale GOLF GTI :mrgreen: oraz uszyje mi BRA na maske i tu pytanie do użytkowników BRA z czego to jest uszyte?
Jest jeszcze pare planów w glowie ale nie wiem czy $$ mi na to pozwoli. Tzn kierownica drewniana, zderzak od coupe itp.
I jeszcze jedno pytanie. Spotkal sie ktos z takimi nadkolami jak w tej B3? Gdzie to mozna nabyc? Ps. Taki wlasnie front powinien u mnie zagoscic jeszcze przed VW mania
Autko od dluzszego czasu nic sie nie zmienia. 18cali sprzedane.
Wpadly mi w rece BBS RS 7/8x15 ale niestety 4x100 i ze zbyt niskim ET na pierscien zmieniajacy rozstaw Dlatego tez kola poszly na handel.
A teraz o niedalekich planach:
1. W polowie kwietnia zostanie polozony nowy lakier (ten jest ok ale wkurzaja mnie rysy odpryski itd) Na majówke musi byc igielka Materialy itp zakupione teraz tylko troche czasu do garazu i malowanko.
2. Nadal poszukuje 2stalowek do B4 ktore zostana poszerzone jako tymczasowe kolo i teraz pytanie czy jezdzil ktos na b3 z 9x15? Jak to sie ma co do nadkoli czy nie bedzie za szeroko?
3. Pod koniec kwietnia mam ustawiony termin z tapicerem ktory zrobi mi nowa podsufitke w czarnym kolorze 8-) Cos ale GOLF GTI :mrgreen: oraz uszyje mi BRA na maske i tu pytanie do użytkowników BRA z czego to jest uszyte?
Jest jeszcze pare planów w glowie ale nie wiem czy $$ mi na to pozwoli. Tzn kierownica drewniana, zderzak od coupe itp.
I jeszcze jedno pytanie. Spotkal sie ktos z takimi nadkolami jak w tej B3? Gdzie to mozna nabyc? Ps. Taki wlasnie front powinien u mnie zagoscic jeszcze przed VW mania
te nadkola pochodzą z pakietu kamei'a dedykowanego do b3. Ostatnio na otomoto.pl wisiała taka b3 w pełnym pakiecie ale niestety koleś nie chciał jej "ogołacac"
P.S. o nawet jeszcze wisi ten egzemplarz: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4610089
P.S. o nawet jeszcze wisi ten egzemplarz: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4610089
Ostatnio zmieniony 23 mar 2008, 11:23 przez Grzes47, łącznie zmieniany 1 raz.