B3 AMERYKANKA odkopane po roku ;)
no SEMEN na prawdę wielki szacuneczek dla Ciebie. widać ze zapału masz milion razy więcej niż pieniędzy(niestety) i dzięki temu i tak auto jest kosmiczne. mało kto by tyle energii włożył w samochód nawet dysponując nieograniczoną ilością gotówki.
dużo kombinujesz przy samochodzie dzięki czemu wiesz jak wyglądają różne opcje i wybierasz tę najlepszą.
auto trafiło w dobre ręce. z prawie seryjnej B3 zrobiłeś samochód którego inni mogą tylko pozazdrościć. (ja już zazdroszczę).
wielki RESPECT dla Ciebie. autko naprawde podoba mi się.
powodzenia w dalszych zmianach
dużo kombinujesz przy samochodzie dzięki czemu wiesz jak wyglądają różne opcje i wybierasz tę najlepszą.
auto trafiło w dobre ręce. z prawie seryjnej B3 zrobiłeś samochód którego inni mogą tylko pozazdrościć. (ja już zazdroszczę).
wielki RESPECT dla Ciebie. autko naprawde podoba mi się.
powodzenia w dalszych zmianach
- PR23M3K
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 1.8 JN
ja jezdze na poszerzonej stalowce, ale mam CoupeSeMeN pisze:2. Nadal poszukuje 2stalowek do B4 ktore zostana poszerzone jako tymczasowe kolo i teraz pytanie czy jezdzil ktos na b3 z 9x15? Jak to sie ma co do nadkoli czy nie bedzie za szeroko?
poszerzone zostaly oryginalne felgi z B4, przod 8j tyl 9j, no i tyl troche wystaje, ale przy oponie 195/45 i nawet sporym obnizeniu nie ma problemow z ocieraniem
No i zanabylem sporo rarytasów :mrgreen:
lampy zespolone od 90 b3 kierunki zamiast halogenow h1 (od srodka) :evil:
gril w kratke od 90 b3
popielniczka chrom od 90 b3
koncoweczka wydechu z rurki 50 zadarta do gory
w koncu zalozylem tylna bezowa polke
zdobylem oryginalne gwizdki na polke audi ktorych mi brakowalo do polki
BRA do mnie juz idzie
falgi jakies tam czarne z opona 195/50
zrobione dystanse po 2cm ale jeszcze nie zalozone
lampy zespolone od 90 b3 kierunki zamiast halogenow h1 (od srodka) :evil:
gril w kratke od 90 b3
popielniczka chrom od 90 b3
koncoweczka wydechu z rurki 50 zadarta do gory
w koncu zalozylem tylna bezowa polke
zdobylem oryginalne gwizdki na polke audi ktorych mi brakowalo do polki
BRA do mnie juz idzie
falgi jakies tam czarne z opona 195/50
zrobione dystanse po 2cm ale jeszcze nie zalozone
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Witam! Jestem nowy na forum więc prosze o trochę wyrozumiałości
Chciałbym powrócić do kwestii alufelg BBS RX 8x18. Ostatnio udało mi się nabyć takowe do mojej B4 Cabrio tylko jak to zwykle bywa sprzedawca nie dodawał śrub. I właśnie chciałbym zapytać o długość oraz zakończenie (główkę) śruby? Czy ma to być stożek czy kula? Wiele osób twierdzi, że kula ale nie jestem do końca przekonany. Poglądowo zamieszczam zdjęcia poniżej.
Będę wdzięczny za pomoc.
Chciałbym powrócić do kwestii alufelg BBS RX 8x18. Ostatnio udało mi się nabyć takowe do mojej B4 Cabrio tylko jak to zwykle bywa sprzedawca nie dodawał śrub. I właśnie chciałbym zapytać o długość oraz zakończenie (główkę) śruby? Czy ma to być stożek czy kula? Wiele osób twierdzi, że kula ale nie jestem do końca przekonany. Poglądowo zamieszczam zdjęcia poniżej.
Będę wdzięczny za pomoc.
SeMeN piękne wnętrze :shock:
szacun za włożona pracę <ok>
szacun za włożona pracę <ok>
z tej foty niewiele widać - koła i tak musisz wyważyć, więc wulkanizator wrzuci Ci od razu śrobki (3-5 pln/szt) - aha i nie rób Koledze OTFreezee pisze:Witam! Jestem nowy na forum więc prosze o trochę wyrozumiałości
Będę wdzięczny za pomoc.