B3 na szesnastkach str.1 ;-) SPRZEDANE :(
- michael80b3
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ten kolorek to meksykańska czerwień :mrgreen:damian0208 pisze:Ten kolorek :shock:
[ Dodano: 2009-08-04, 15:45 ]
blenda zostaje taka nie zakładam od 90 :-> a co do wydechu to musze go zmienic bo sie rozleciał ostatnio w środku po 20 latach uzytkowania <ok> wkońcu miał prawomichael80b3 pisze:Ładnie to wygląda, blendy od 90 nie ma co wstawiać bo ta co jest też ładnie wygląda przy czarnych zderzakach. Ale jakaś końcówka na wydech by się przydała...
Barto, dawałeś jakieś uszczelki przy montażu kierunków z B4? Właśnie się przymierzam do również do zmiany, jakby ktoś miał na sprzedaż kierunki od B4 Avanta, to proszę o info
I jeszcze jedna sprawa, ostatnio zauważyłem, że nie mam świateł cofania, żarówki sprawdziłem - sprawne. Czy to mogą być jakieś bezpieczniki? Z góry dziękuję za pomoc
I jeszcze jedna sprawa, ostatnio zauważyłem, że nie mam świateł cofania, żarówki sprawdziłem - sprawne. Czy to mogą być jakieś bezpieczniki? Z góry dziękuję za pomoc
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wiesz co też miałem ten problem a przyczyna leżała w kablach idących z auta do klapy, poprostu się przełamały od otwierania bagażnika ale pociągłem nowe i świecą jak ta lala <ok>tdsz pisze:I jeszcze jedna sprawa, ostatnio zauważyłem, że nie mam świateł cofania, żarówki sprawdziłem - sprawne. Czy to mogą być jakieś bezpieczniki? Z góry dziękuję za pomoc
[ Dodano: 2009-08-06, 19:37 ]
a co do kierunków to szkuciok je miał zamontowane na jakimś sylikonie..., czy czymś podobnym..., ja zerwałem uszczelkę ze swoich ori lamp przełożyłem i gitara gra <ok>tdsz pisze:Barto, dawałeś jakieś uszczelki przy montażu kierunków z B4? Właśnie się przymierzam do również do zmiany, jakby ktoś miał na sprzedaż kierunki od B4 Avanta, to proszę o info
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Pamiętam o tym A tak swoją drogą, czy warto kupować w sklepie jakiś zamiennik, czy jednak lepiej zadać sobie trochę trudu i poszukać ori lampy z B4 Avanta? Jak jest z jakością takich zamienników? Kiedyś ktoś napisał, że mają tendencję do "różowienia", a nawet mogą się rozjaśnić z czasem?barto-team pisze:tylko pamiętaj, że to mają być kierunki z avanta anie sedanatdsz pisze:Barto, dziękuję za informacje
Mam nadzieję, że jak wymienię tylne kierunki, to moja B3 będzie równie pięknie prezentować się z tyłu jak Twoja W końcu kolorek podobny