Wrzuć jeszcze blendę od 90
B3 na szesnastkach str.1 ;-) SPRZEDANE :(
- michael80b3
- Forum Audi 80

-
damian0208
- Forum Audi 80

- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
ten kolorek to meksykańska czerwień :mrgreen:damian0208 pisze:Ten kolorek :shock:
[ Dodano: 2009-08-04, 15:45 ]
blenda zostaje takamichael80b3 pisze:Ładnie to wygląda, blendy od 90 nie ma co wstawiać bo ta co jest też ładnie wygląda przy czarnych zderzakach. Ale jakaś końcówka na wydech by się przydała...
-
Adriano80b4 (współczuje)
Barto, dawałeś jakieś uszczelki przy montażu kierunków z B4? Właśnie się przymierzam do również do zmiany, jakby ktoś miał na sprzedaż kierunki od B4 Avanta, to proszę o info 
I jeszcze jedna sprawa, ostatnio zauważyłem, że nie mam świateł cofania, żarówki sprawdziłem - sprawne. Czy to mogą być jakieś bezpieczniki? Z góry dziękuję za pomoc

I jeszcze jedna sprawa, ostatnio zauważyłem, że nie mam świateł cofania, żarówki sprawdziłem - sprawne. Czy to mogą być jakieś bezpieczniki? Z góry dziękuję za pomoc
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
wiesz co też miałem ten problemtdsz pisze:I jeszcze jedna sprawa, ostatnio zauważyłem, że nie mam świateł cofania, żarówki sprawdziłem - sprawne. Czy to mogą być jakieś bezpieczniki? Z góry dziękuję za pomoc![]()
[ Dodano: 2009-08-06, 19:37 ]
a co do kierunków to szkuciok je miał zamontowane na jakimś sylikonie..., czy czymś podobnym..., ja zerwałem uszczelkę ze swoich ori lamp przełożyłem i gitara gra <ok>tdsz pisze:Barto, dawałeś jakieś uszczelki przy montażu kierunków z B4? Właśnie się przymierzam do również do zmiany, jakby ktoś miał na sprzedaż kierunki od B4 Avanta, to proszę o info![]()
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Pamiętam o tymbarto-team pisze:tylko pamiętaj, że to mają być kierunki z avanta anie sedanatdsz pisze:Barto, dziękuję za informacje
Mam nadzieję, że jak wymienię tylne kierunki, to moja B3 będzie równie pięknie prezentować się z tyłu jak TwojaW końcu kolorek podobny