Wrzuć jeszcze blendę od 90

ten kolorek to meksykańska czerwień :mrgreen:damian0208 pisze:Ten kolorek :shock:
blenda zostaje takamichael80b3 pisze:Ładnie to wygląda, blendy od 90 nie ma co wstawiać bo ta co jest też ładnie wygląda przy czarnych zderzakach. Ale jakaś końcówka na wydech by się przydała...
wiesz co też miałem ten problemtdsz pisze:I jeszcze jedna sprawa, ostatnio zauważyłem, że nie mam świateł cofania, żarówki sprawdziłem - sprawne. Czy to mogą być jakieś bezpieczniki? Z góry dziękuję za pomoc![]()
a co do kierunków to szkuciok je miał zamontowane na jakimś sylikonie..., czy czymś podobnym..., ja zerwałem uszczelkę ze swoich ori lamp przełożyłem i gitara gra <ok>tdsz pisze:Barto, dawałeś jakieś uszczelki przy montażu kierunków z B4? Właśnie się przymierzam do również do zmiany, jakby ktoś miał na sprzedaż kierunki od B4 Avanta, to proszę o info![]()
Pamiętam o tymbarto-team pisze:tylko pamiętaj, że to mają być kierunki z avanta anie sedanatdsz pisze:Barto, dziękuję za informacje
Mam nadzieję, że jak wymienię tylne kierunki, to moja B3 będzie równie pięknie prezentować się z tyłu jak TwojaW końcu kolorek podobny