U Ciebie widzę lepiej komponuje się to podświetlenie z całością. U mnie jednak przeważa czerń + reszta podświetlenia czerwona (zegary dodatkowo w ledach), ty masz też dodatkowe wskaźniki.Boberro pisze: [ Dodano: 2015-01-18, 21:38 ]
Clarion FZ102E na zdjęciach wychodzi pomarańcz, ale jest mocno zbliżony do podświetlenia konsoli.
Obrazek
[ Audi Cabriolet AAH czyli 2.8 V6] by Boberro garage
-
- Forum Audi 80
Paweł sceneria jak z dolnej Bawarii na fotelach jest metka Recaro , nie widziałem ich w żadnym Porsche, co do auta już mam kilku chętnych do odkupu co to by się chcieli przylansić, ciągle myślę o tym żeby wrzycić jakieś springi na przód inne tak -40 bo jest trochę za nisko( chociaż komfortowo) na jazdę bezstresową po Wro. Ostatnio można mnie spotkać na mieście w takim wynalazku:
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Boberro pisze:Paweł sceneria jak z dolnej Bawarii na fotelach jest metka Recaro , nie widziałem ich w żadnym Porsche, co do auta już mam kilku chętnych do odkupu co to by się chcieli przylansić, ciągle myślę o tym żeby wrzycić jakieś springi na przód inne tak -40 bo jest trochę za nisko( chociaż komfortowo) na jazdę bezstresową po Wro. Ostatnio można mnie spotkać na mieście w takim wynalazku:
Obrazek
Moja Honda szybsza niż wygląda...
- Monster_C4
- Forum Audi 80