[ Audi Cabriolet AAH czyli 2.8 V6] by Boberro garage
Akcyza coś około 18 % płaci się od pojemności silnika. Na zdjęciu jak może wyglądać Warczyburg, czyli gleba i ładne klasyczne koło.
PS. Też nosiłem się z zamiarem sprawdzenia prędkości maksymalnej ale to na autostradzie. Na drodze ekspresowej miałem na kawałku długiej prostej 210 km/h i trzeba było za chwile hamować. Latem sprawdze z jak można szybko jechać z otwartym dachem.
PS. Też nosiłem się z zamiarem sprawdzenia prędkości maksymalnej ale to na autostradzie. Na drodze ekspresowej miałem na kawałku długiej prostej 210 km/h i trzeba było za chwile hamować. Latem sprawdze z jak można szybko jechać z otwartym dachem.
Ostatnio zmieniony 03 mar 2015, 23:01 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
KORU pisze:Akcyza coś około 18 % płaci się od pojemności silnika. Na zdjęciu jak może wyglądać Warczyburg, do tego gleba i ładne klasyczne koło.
Obrazek
popraw linka ... ale w sumie wiem o którego warczyburga ci chodzi - cultstyle to jego drugie imię
Na forum nie widac zbyt dobrze emocji, ale teraz się zdenerwowałem. Nie lubię jak coś nie działa. Okazało się że jak darmowe to nie można hotlinkować. W takim razie poprawiłem
Ostatnio zmieniony 03 mar 2015, 23:31 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
- Monster_C4
- Forum Audi 80
- Monster_C4
- Forum Audi 80