[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
Gra bardzo dobrze i czysto na ori głośnikach ja posiadam jeszcze wzmaka i skrzynię :mrgreen:A jak navi plus daje sobie rade z mocniejszymi glosniczkami niz seria :?: Jakie posiadasz u siebie :mrgreen:
Nie ma sprawy <ok>noorbi pisze:Ja pobłądzę zadzwonię do Ciebie :lol:
willi pisze:no ładnie żeś to wmontował niepogadasz teraz :mrgreen: trzy pytanie 1 czego użyłeś do załatania dziury pomidzt radiem na dole i u góry 2 czy te przyciski na górze wszystkie działają? 3 jak działa ci ogrzewanie teraz w zimie bez kratek po środku?

Do załatania dziur użyłem starego tunelu pod dodatkowe zegary <ok>

Nie działają tylko od podgrzewania siedzeń ostatnio naprawiałem od regulacji wysokości bo żaróweczka się przepaliła ale teraz jest ok tylko trochę słabiej świeci muszę dać mocniejszą żaróweczkę

Nigdy nie używam kratek po środku zawsze ustawiam najpierw na szybę a później na nogi a ciepłe powietrze i tak zawsze idzie do góry <ok> ale w razie czego mam jeszcze boczne <ok>
Dzieki dzieki aż chce mi się dalej rezać <ok>
Zrezałem ori dodatkowe zegary jeszcze tylko czekam na wymianę oleju i założeniu czujnika ciśnienia oleju i odrazu temperatury Aha i uprzedzam wasze pytania ori popielniczka będzie pod te zegary <mikolaj>
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
I zmieniłem trochę wygląd deski zamiast tych 2 zaślepek pod i nad Navi wyrezałem mini krateczki <ok> to jest narazie taki projekt nie jest to skończone co wy na to jest teraz lepiej czy było wcześniej :?:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Zrezałem ori dodatkowe zegary jeszcze tylko czekam na wymianę oleju i założeniu czujnika ciśnienia oleju i odrazu temperatury Aha i uprzedzam wasze pytania ori popielniczka będzie pod te zegary <mikolaj>
I zmieniłem trochę wygląd deski zamiast tych 2 zaślepek pod i nad Navi wyrezałem mini krateczki <ok> to jest narazie taki projekt nie jest to skończone co wy na to jest teraz lepiej czy było wcześniej :?:
Ostatnio zmieniony 23 gru 2008, 23:48 przez DYZIO, łącznie zmieniany 1 raz.