[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
Gra bardzo dobrze i czysto na ori głośnikach ja posiadam jeszcze wzmaka i skrzynię :mrgreen:A jak navi plus daje sobie rade z mocniejszymi glosniczkami niz seria :?: Jakie posiadasz u siebie :mrgreen:
Nie ma sprawy <ok>noorbi pisze:Ja pobłądzę zadzwonię do Ciebie :lol:
1willi pisze:no ładnie żeś to wmontował niepogadasz teraz :mrgreen: trzy pytanie 1 czego użyłeś do załatania dziury pomidzt radiem na dole i u góry 2 czy te przyciski na górze wszystkie działają ? 3 jak działa ci ogrzewanie teraz w zimie bez kratek po środku?
Do załatania dziur użyłem starego tunelu pod dodatkowe zegary <ok>
2
Nie działają tylko od podgrzewania siedzeń ostatnio naprawiałem od regulacji wysokości bo żaróweczka się przepaliła ale teraz jest ok tylko trochę słabiej świeci muszę dać mocniejszą żaróweczkę
3
Nigdy nie używam kratek po środku zawsze ustawiam najpierw na szybę a później na nogi a ciepłe powietrze i tak zawsze idzie do góry <ok> ale w razie czego mam jeszcze boczne <ok>
Dzieki dzieki aż chce mi się dalej rezać <ok>
Zrezałem ori dodatkowe zegary jeszcze tylko czekam na wymianę oleju i założeniu czujnika ciśnienia oleju i odrazu temperatury Aha i uprzedzam wasze pytania ori popielniczka będzie pod te zegary <mikolaj>
I zmieniłem trochę wygląd deski zamiast tych 2 zaślepek pod i nad Navi wyrezałem mini krateczki <ok> to jest narazie taki projekt nie jest to skończone co wy na to jest teraz lepiej czy było wcześniej :?:
Zrezałem ori dodatkowe zegary jeszcze tylko czekam na wymianę oleju i założeniu czujnika ciśnienia oleju i odrazu temperatury Aha i uprzedzam wasze pytania ori popielniczka będzie pod te zegary <mikolaj>
I zmieniłem trochę wygląd deski zamiast tych 2 zaślepek pod i nad Navi wyrezałem mini krateczki <ok> to jest narazie taki projekt nie jest to skończone co wy na to jest teraz lepiej czy było wcześniej :?:
Ostatnio zmieniony 23 gru 2008, 23:48 przez DYZIO, łącznie zmieniany 1 raz.