Ori podłokietnik od audi A6 C4 oczywiście otwierany z schowkiem <ok>

Białe kołpaki <ok> (Bolero 17")
Pozdro

[/center]
Wiedziałem że ktoś się tym zainteresuje :lol: ten korek zakrywa dziure po haku który kiedyś był a teraz nie ma miałem zaszpachlować i pomalować ale najprawdopodobniej latem będzie mi bardzo potrzebny hak.marcinelk13 pisze: a co robi korek lpg w zderzaczku ?
Ja tez bym chciał glebe ale niestety poruszam się dość często po nie utwardzonej drodze i czasami na tym zawieszeniu muszę uważać :evil:dkc5 pisze:i jeszcze gleba by sie przydała
No własnie przerabiałem ten temat ale jakoś nie mogłem się zdecydować czy ori wstawic czy w kratki dać hella i tak zostało do tej pory bez halogenówjacu78 pisze:Jak dla mnie brakuje świateł przeciwmgielnych.
Dzisiaj postaram sie dodać do warsztatu krok po kroku a tutaj masz mój post viewtopic.php?t=11289Zlosliwy_Dzin pisze:Te radio wstawić dozo jest zabawy przy tym? jest jakiś post co i jak bo szukałem ale chyba nie ma:)
Planuje załozyć ori zagłówki ale te przednie pełne ponieważ nie podobaja mi się te z wycietym kwadratem w środku (kwestia gustu) wydają się takie potężne. Tylko bede musiał przełożyc te pręty metalowe od ori tylnych ale dam sobie rade <ok>MIODEK pisze:A jakie Kolega planuje założyć te zagłóweczki ? Ori B4 ?
Spoko jak sie spotkamy to przyDZIKI pisze:fajne te twoje czerwoniuchne B4 a tego radyjka to ci nie podaruje bede musiał je zobaczyc na żywca