... R -NSE będzie kozak :mrgreen:DYZIO pisze:S R E N - trzeba sobie tylko ułożyć odpowiednio <ok>Niki20 pisze:Zdradź choć trochę co tam będzie modzone. <ok>
Motywator by UFOtm
... No to dyziek czekam na montaz
Narazie nie kupuj zderzaka może ten jeszcze trafi do ciebie sprawa sie rozstrzygnie w poniedziałek więc czekaj cierpliwie <ok>pandamix pisze:nie wiem czy mam się cieszyć czy jednak nie,cieszę się że piękne auto zostaje i będzie piękniejsze a z drugiej strony jestem smutny bo nie będę miał zderzaka 8-) ale to się znajdzie i trafi jeszcze gdzieś na takiego
nie tylko chociaż muszę cię zasmucić kupiłem tego rns-e przyłożyłem patrzałem na niego 2 dni i poleciał na półkę i już kupiłem znowu navi plusa i kupiłem dodatkowe zegary i już zrezałem a na navi czekam.grinch pisze:a zmiany które teraz planujesz będą tylko i wyłącznie w środku :?;
Chlapacze na lato pójdą w odstawkę lusterka pójdą w pierwszej kolejności pod kolor i klamki a listwy hmmm nie wiem czy to nie będzie schodzić :roll: Chociaż bardzo by pasowały do zakupionych gratówgrinch pisze:Pomalować listwy i klamki w kolo i wywalić ochydne chlapacze :evil: