[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
maniekmac pisze:Dyziu jeszcze raz Ci powiem jak nie rozumiesz, całe czarne oprócz odbłyśnika długich, bo ta odrobina jasności ładnie się skomponuje ze znaczkiem oooo i troche ożywi lampę
Mariusz kombinowałem z tym dzisiaj tzn wczoraj robiłem z odblaskiem na długie i na postojówkę i jak dla mnie 1 opcja wydaje się najlepsza i do niej powróciłem
Ps. nie będzie mnie na spocie bo wiesz gdzie jadę i po co <ok>
Pozdro i dziękuje wszystkim za komentarze
Lampki Ori Color Edition stan idealny <ok>
Założone jak widać pod koniec zimy zapomniałem fotek dodać ale teraz do czarnego przodu już nie za bardzo pasują więc trzeba pomyśleć o czymś innym może już nie długo to się zmieni <ok>
Pozdro
Ps. Na tych zdjęciach jeszcze widać krzywo spasowaną klapę niestety to po moim poprzednim uchwycie po antenie cb Obecnie zgrywa się wszystko idealnie <ok>
Założone jak widać pod koniec zimy zapomniałem fotek dodać ale teraz do czarnego przodu już nie za bardzo pasują więc trzeba pomyśleć o czymś innym może już nie długo to się zmieni <ok>
Pozdro
Ps. Na tych zdjęciach jeszcze widać krzywo spasowaną klapę niestety to po moim poprzednim uchwycie po antenie cb Obecnie zgrywa się wszystko idealnie <ok>
popieram jak przedmówca prawi
na żywo te lampy źle sie nie prezentują ale sądze że czarna wersja była by na miesjcu (z długimi na srebrno), w końcu by pasowało do tego co wsadziłeś na tył a nie raczysz pokazac :roll: chyba że szykuje sie jakieś fajne seszyn :?: rzekłbym że Mariusz wywołany zostajesz do zapodania co napstrykałeś jak Tomek nic nie zapoda <ok>
na żywo te lampy źle sie nie prezentują ale sądze że czarna wersja była by na miesjcu (z długimi na srebrno), w końcu by pasowało do tego co wsadziłeś na tył a nie raczysz pokazac :roll: chyba że szykuje sie jakieś fajne seszyn :?: rzekłbym że Mariusz wywołany zostajesz do zapodania co napstrykałeś jak Tomek nic nie zapoda <ok>
Dyziu maluj do tych halogenów całe ramki w światłach na czarno i omijaj panów na P,daj bre,gril Fk i wymarzony przód w b4,podoba mi się to że masz ramka w grilu pryśniętą w czerń,jak nie wymieniasz grila to możesz spróbować prysnąć znaczek w czarno?masz mi nie jeździć w color edition,jak założysz treser-a to przynajmniej to widać i nawet ktoś nie obeznany CI powie że ładnie wygląda,a color?kto się nie zna to powie a w zwykłej b4 inne są? rób jak chcesz,ja swoje zdanie tylko wyraziłem
jak jesteś odważny to możesz spróbować tej wersji z lampami co Ci mówiłem,ale będziesz miał komentarzy :mrgreen:
jak jesteś odważny to możesz spróbować tej wersji z lampami co Ci mówiłem,ale będziesz miał komentarzy :mrgreen:
O co kaman :?: :roll:levis1991 pisze:widze ze lecicie na komentarze
Jednak po wielu rozmyślaniach i przyglądaniu się na auto wróciłem do poprzedniej wersji czyli halogeny na srebrno + kierunki pomarańczowe soczewki tez całe srebrne a tył wrócił color edition i teraz jestem bardziej zadowolony <ok>
A Treserki na tył idą na sprzedaż :roll: