[Audi 90 B3 2.3 20V] - by Kermit85 - chyba czas się pożegnać
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
Kermit85, Piękna ta twoja 90tka Mieliśmy podobną ale miała KV a nie 7A
Ten lakier po polerce wygląda świetnie, a w słońcu to już wgl poezja:)
Chciałbym powrócić do czasów świetności naszej 90tki, ale to dopiero jak bd miał prawko
Według mnie mody idą w bardzo dobrym kiedunku <ok>
Troszcz się o nią, bo jest o co
Pozdrawiam <ok>
Ten lakier po polerce wygląda świetnie, a w słońcu to już wgl poezja:)
Chciałbym powrócić do czasów świetności naszej 90tki, ale to dopiero jak bd miał prawko
Według mnie mody idą w bardzo dobrym kiedunku <ok>
Troszcz się o nią, bo jest o co
Pozdrawiam <ok>
Dawno już się nie odzywałem, ale to przez brak czasu.
Na forum jestem przynajmniej raz w tygodniu, ale jest czas tylko przeglądnąć posty.
Teraz odzyskałem trochę wolnego czasu i będę się częściej udzielał, a co do projektu mojej 90-ki to temat nie umarł, ale zaczął ewoluować, ale o tym w kolejnych postach
Na forum jestem przynajmniej raz w tygodniu, ale jest czas tylko przeglądnąć posty.
Teraz odzyskałem trochę wolnego czasu i będę się częściej udzielał, a co do projektu mojej 90-ki to temat nie umarł, ale zaczął ewoluować, ale o tym w kolejnych postach
Michał pytałeś się o spalanie
a przy tym silniku o tym się nie myśli, bo jeżdżąc w cyklu mieszanym to około 14 litrów pociągnie, ale dopiero jeżdżąc na gazowni pozwalam sobie gonić go na każdym biegu do powiedzmy 7 tys. nie martwiąc się o koszta, to spalanie mam 16-17 litrów, ale jak to zapier... 8-)
a przy tym silniku o tym się nie myśli, bo jeżdżąc w cyklu mieszanym to około 14 litrów pociągnie, ale dopiero jeżdżąc na gazowni pozwalam sobie gonić go na każdym biegu do powiedzmy 7 tys. nie martwiąc się o koszta, to spalanie mam 16-17 litrów, ale jak to zapier... 8-)
To co na powyższych fotkach popełnione zostało jeszcze zimą, ale sezonletni też zaczął się przyjemnie
Wleciał cały uklad wydechowy (kat, 1 i 2 tłumik) wszystko od samego kolektora zastąpione zostało 2,5"
wydechem na 2 przelotowych tłumikach z końcówkami ultera - efekt 8-)
a do tego brzmi pięknie
fotki pstryknięte już z nową dokładką na tyle
Wleciał cały uklad wydechowy (kat, 1 i 2 tłumik) wszystko od samego kolektora zastąpione zostało 2,5"
wydechem na 2 przelotowych tłumikach z końcówkami ultera - efekt 8-)
a do tego brzmi pięknie
fotki pstryknięte już z nową dokładką na tyle