[80 B2 QUATTRO] by Kris0181 - kolejne audi pod moją strzechą
w głupi dzień to wstawiłeś , bo zaraz każdy będzie myślał , że to prima aprylisowy żart.
Cóż projekt był , ale realizacja się skończyła. Dokładnie to przeniosła na innego użyszkodnika.
Tylko pamiętaj o naszej umowie. Masz dokończyć auto z silnikiem przeznaczonym do niego czyli 2.2T 20V. W przeciwnym razie wprowadzę w życie klauzulę.
Powodzenia w modach ( w zasadzie wszystko już jest).
Ja nie dokończę projektu, bo się żenię i mi kaska była potrzebna na ślub.
Z wieeeeeeeelkim żalem sprzedałem swoją miłość, a raczej zamieniłem ją na drugą miłość. Z czego BARDZO się cieszę.
dbaj o moje maleństwo .
Dla daltonistów TO NIE JEST CZERWONE AUTO !!!!!!!
POWODZONKA
PS auto nie przerejestrowane więc nadal ma moje tablice.
Cóż projekt był , ale realizacja się skończyła. Dokładnie to przeniosła na innego użyszkodnika.
Tylko pamiętaj o naszej umowie. Masz dokończyć auto z silnikiem przeznaczonym do niego czyli 2.2T 20V. W przeciwnym razie wprowadzę w życie klauzulę.
Powodzenia w modach ( w zasadzie wszystko już jest).
Ja nie dokończę projektu, bo się żenię i mi kaska była potrzebna na ślub.
Z wieeeeeeeelkim żalem sprzedałem swoją miłość, a raczej zamieniłem ją na drugą miłość. Z czego BARDZO się cieszę.
dbaj o moje maleństwo .
Dla daltonistów TO NIE JEST CZERWONE AUTO !!!!!!!
POWODZONKA
PS auto nie przerejestrowane więc nadal ma moje tablice.
kris0181 pisze:To ja moze jeszcze zapodam mały gratis <:P>
Dowód na B2 + mega szpiegowskie foto moich soczków :mrgreen:
[url=http://img243.imageshack.us/img243/2158/dsc09193n.th.jpg]Obrazek[/URL]
Widzę że coraz to więcej przybywa aut z soczewkami w czarnym macie. :mrgreen:
No słuchaj... każdy chce mieć to co piękneluk448 pisze:kris0181 pisze:To ja moze jeszcze zapodam mały gratis <:P>
Dowód na B2 + mega szpiegowskie foto moich soczków :mrgreen:
[url=http://img243.imageshack.us/img243/2158/dsc09193n.th.jpg]Obrazek[/URL]
Widzę że coraz to więcej przybywa aut z soczewkami w czarnym macie. :mrgreen:
Nie szlochaj nie raz w ciągu roku będziesz mógł się nią bujnąć przecaDRED pisze:Pewnie mnie za to zlinczuje, ale plan jest taki na 500 + konia
łezka w oku
Za te kunie to dostaniesz po łebie <palma> No ale taki fuckt heh... zobaczym co wyjdzie z tym 2.2T 20v... jeśli nie on to najprawdopodobniej jakiś V.
Koniec z OT prosze
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
turborope wsadz <ok>kris0181 pisze:Nie szlochaj nie raz w ciągu roku będziesz mógł się nią bujnąć przecaDRED pisze:Pewnie mnie za to zlinczuje, ale plan jest taki na 500 + konia
łezka w oku
Za te kunie to dostaniesz po łebie <palma> No ale taki fuckt heh... zobaczym co wyjdzie z tym 2.2T 20v... jeśli nie on to najprawdopodobniej jakiś V.
Koniec z OT prosze
Szkoda ,że Dred się go pozbył ale w ,,drugich'' ręcach też go może czeka wiele dobrego :?: :!: .Ja też w to nie wierzę ,że Dred odpuścił ale są rzeczy ważne i ważniejsze każdego kiedyś czeka to co Dreda. Tak się rozpisałem w Twoim temacie o Dredzie ale prawda jest taka ,że miałeś farta kolego z tym autem <ok>
ps. czemu każdy kto ma b3/b4 marzy o b1/b2 - a odwrotnie to już nie :!: :?:
ps. czemu każdy kto ma b3/b4 marzy o b1/b2 - a odwrotnie to już nie :!: :?: