ha ha odezwał się <rotfl2>kris0181 pisze:dać kuwa komuś spyfoto to zaraz robią bałagan w temacie <:P>
[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
Sam jestes dobra szkoła PS-a <ok>
Fundolem sem ja trosku vyciecku po Cesku Morava i se my tuningovanko decko opuznily.
Spokojnecku vaso rozcohronko glova, idem se my do psodka i staramy ( <ok> ) se ne lenivić :mrgreen:
Ahoj <urodziny>
[center]UpDate 03 wrzesień 2010[/center]
Jakiś czas temu się wzięły i doszły
Zderzak a'la S2
Lampy soczewkowe z B4 całe w czerni
Grill FK z dwoch zrezany jeden dłuzszy
Treserki nufki funki nieśmigane na tył
Ori wyświetlacz temperatury zewn. w zegarach
Tymczasowo felgi zimówki ori Audi 15 cali
Tylko dopiero dziś zdołałem się zebrać, założyć tymczasowo lepsiejsze fele i pstryknąć co nieco z kalkulatora <:P>
, , , , , , , , , ,
EDIT
Zapomniałem jeszcze dodać że przecież zakupiłem takie drobiazgi jak przednia uszczelka maski, uszczelki\gumy pod lampami do B3 oraz uszczelka/guma pod listwę pod grillem. Wszystko najwyższej jakości z ASO <mikolaj>
Wielkie piwo koledze Dred za ich skołowanie
,
Fundolem sem ja trosku vyciecku po Cesku Morava i se my tuningovanko decko opuznily.
Spokojnecku vaso rozcohronko glova, idem se my do psodka i staramy ( <ok> ) se ne lenivić :mrgreen:
Ahoj <urodziny>
[center]UpDate 03 wrzesień 2010[/center]
Jakiś czas temu się wzięły i doszły
Zderzak a'la S2
Lampy soczewkowe z B4 całe w czerni
Grill FK z dwoch zrezany jeden dłuzszy
Treserki nufki funki nieśmigane na tył
Ori wyświetlacz temperatury zewn. w zegarach
Tymczasowo felgi zimówki ori Audi 15 cali
Tylko dopiero dziś zdołałem się zebrać, założyć tymczasowo lepsiejsze fele i pstryknąć co nieco z kalkulatora <:P>
, , , , , , , , , ,
EDIT
Zapomniałem jeszcze dodać że przecież zakupiłem takie drobiazgi jak przednia uszczelka maski, uszczelki\gumy pod lampami do B3 oraz uszczelka/guma pod listwę pod grillem. Wszystko najwyższej jakości z ASO <mikolaj>
Wielkie piwo koledze Dred za ich skołowanie
,
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 16:45 przez kris0181, łącznie zmieniany 2 razy.
Luz blues 8-) wydechem zajme sie za jakis czas... bo jest cos w planach co i tak wiąże się ze zmianą wydechu <mikolaj>SLAVOOOO pisze:rezał, rezał i urezał <ok>
Bardzo ładnie sie to teraz prezentuje, ale weź coś z tym wydechem zrób bo zdaje się że trocha ci wystaje zabardzo Ogólnie to bajki.
ps: a teraz to ty posiadasz jakieś drogowe światła? Policmajstry sie tego nie czepiają?
Długich nie mam...auto i tak wyjezdzało moze z raz na miesiąc na ulice wiec problemów nie mialem hehe. Ostatnio za to autko zrobiło rundke na halogenach i jednym krótkim (w drugim sie zarufka wzięła i spaliła) po zmroku, natrafiło na dwa patrole i żaden się nie przyczepił :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK