[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
To była chińska pompa a'la allegro? Macie nerwy to zakładać <ok>kefirsky pisze:Tu też tłoczek zaworu się przytarł. Te nowe pompy mają dwie przywary, albo zacierają się tłoczki, albo rozkręcają się śrubki w pompach. Kris wypolerował tłoka... :mrgreen: ... i ciśnienie wróciło. Ale pompa nie chciała zassać oleju...miałem mocniejsze nerwy i dokręciłem silnik wyżej. Działa.
i to poważne bo świst mu się już na wzrok rzucił, jeszcze żeby na słuch, ale oczy ? głebokie stadium, ajajajjj <urodziny>sagem pisze:Maszu, nie jeździj tyle tym AEB bo masz problemy z czytaniem, mordo :lol:Maszu pisze:toz to MC a nie NG Panieduo pisze:a co fabrycznie to to wszystko lepiej wyglada takie ng ?
Zaworek zaworkiem ale widac cala ryżowa pompa nadaje sie do huty. Albo mi sie jeszcze podwiesza zaworek (nie mam wprawy w polerowaniu tłoka) :mrgreen: albo pompa dostala po dupie i ma juz dość. Cisnienie wskakuje na swoje miejsce dopiero po chwili od odpalenia motura wiec tak czy siak trza bedzie dobrac sie do pompy wrrr.
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80