[Audi Coupe Quattro] by Niki20
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Kolego kupiłem coupe bo mi się bryła tego samochodu bardzo podoba! Cabrio również mi się nieziemsko podoba, ale obecnie mam 3 auta i na 4te mnie nie stać...krzychus pisze:dokupienie tapicerki skórzanej do coupe graniczy z cudem , a do cabrio już prędzej , bo bardzo dużo cab ma fabrycznie
Co do wyposażenia to w swoim aucie mam praktycznie wszystko co mogło wyjść wtedy z fabryki, nie ma tylko szklanego szybra i el foteli z pamięcią... Zresztą można przeczytać pierwszy post...
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Właśnie jestem na etapie pasowania przodu (głównie chodzi o pomieszczenie dwóch chłodnic i wiatraków). Kolejny etap o którym już myślę to wydech.
Jak na razie pewne jest to że pójdzie rura 2x54mm za DP Xpipe, później jeden albo dwa tłumiki przelotowe i na końcu jeszcze jeden przelotowy. Całość w nierdzewce.
-----------------------------------------------------------
Zaległa fotka uszczelek pod klawiatury:
Zakupione brakujące sondy lambda, moduły zapłonu oraz wysprzęglik... Poza tym jeszcze wiele pierdół wymienione, m.in:
- poduszki skrzyni
- tulejki na wahaczach
- osłona maglownicy
- rolka prowadząca pasek osprzętu
- zregenerowany alternator
- nowe oringi do klimy
Kołyska musiała ulec modyfikacjom ze względu na gabaryty silnika :mrgreen: (wersja surowa)
Niebawem kolejne fotki Ciekawsze <ok>
pozdroo
Jak na razie pewne jest to że pójdzie rura 2x54mm za DP Xpipe, później jeden albo dwa tłumiki przelotowe i na końcu jeszcze jeden przelotowy. Całość w nierdzewce.
-----------------------------------------------------------
Zaległa fotka uszczelek pod klawiatury:
Zakupione brakujące sondy lambda, moduły zapłonu oraz wysprzęglik... Poza tym jeszcze wiele pierdół wymienione, m.in:
- poduszki skrzyni
- tulejki na wahaczach
- osłona maglownicy
- rolka prowadząca pasek osprzętu
- zregenerowany alternator
- nowe oringi do klimy
Kołyska musiała ulec modyfikacjom ze względu na gabaryty silnika :mrgreen: (wersja surowa)
Niebawem kolejne fotki Ciekawsze <ok>
pozdroo