[Audi Cabriolet] by Route 66
No wlasnie...stare kawalerskie i panienskie czasy z rezankiem wrocily:) Na szczescie corcia juz na tyle duza ze daje popracowac Nabardziej sie ciesze jak tata idzie do auta bo nie ma sily ktora by ja w domu zatrzymala-musi dostac srubokret, kabel, szmate. Tata ma przerabane a ja mam co najmniej 3 godz spokoju hehe.
Ale do sedna...Po 10 dniach pracy po 11-13 godzin dziennie pierwszy dzien wolny...hurra, mysle sobie. No i jak wstalam rano to auto juz bylo pod domem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moment sie obudzilam, i zakasalam rekawy do szorowania bo syf byl taki ze glowa mala. I tak do wieczora Z dnia wolnego i lezenia do gory brzuchem wyszly nici, ale za to radocha z auta i jego sprzatania (tymbardziej jak widac efekt) nieporownywalna. Wiec dzieku Route za kolejne dziecko w rodzinie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bez trudow ciazy i zygania po katach. Ot tak, pstryk i jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Moje auto dalej stoi umorusane zaraz obok-moze Route sie ktoregos dnia zlituje i chociaz woda opluka :mrgreen: <lol>
Ale do sedna...Po 10 dniach pracy po 11-13 godzin dziennie pierwszy dzien wolny...hurra, mysle sobie. No i jak wstalam rano to auto juz bylo pod domem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moment sie obudzilam, i zakasalam rekawy do szorowania bo syf byl taki ze glowa mala. I tak do wieczora Z dnia wolnego i lezenia do gory brzuchem wyszly nici, ale za to radocha z auta i jego sprzatania (tymbardziej jak widac efekt) nieporownywalna. Wiec dzieku Route za kolejne dziecko w rodzinie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bez trudow ciazy i zygania po katach. Ot tak, pstryk i jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Moje auto dalej stoi umorusane zaraz obok-moze Route sie ktoregos dnia zlituje i chociaz woda opluka :mrgreen: <lol>
Re: [Audi Cabriolet] by Route 66
Jak to po Angolu, hehe...Route 66 pisze:W srodku syf i kila,lacznie ze skarpetkami poprzedniego wlasciciela.
progres maly,bo czasu niewiele....kilka fotexow na biegu-
polowa klapy wyczyszczona,taj dla porownania.... :shock:
pierwszy zonk.... :-|
swiniak wyprany,skora doczyszczona i nawilzona 4 razy dziwnym preparatem na bazie wosku pszczelego... :shock: :shock: :shock: ...skad baby biora takie patenty-w kazdym razie jest swiezo,czysto i pachnaco <ok> <ok> <ok>
no to serwisik zaczynamy...alternator dostal nakaz eksmisji bez prawa powrotu
[ Dodano: 2013-06-28, 00:25 ]
szybkie foty na zakonczenie milego dzionka...
na chwile obecna to wszystko,plus wrzucona w kolor pokrywa zaworow-moze jutro zdaze zrobic fote <ok>
polowa klapy wyczyszczona,taj dla porownania.... :shock:
pierwszy zonk.... :-|
swiniak wyprany,skora doczyszczona i nawilzona 4 razy dziwnym preparatem na bazie wosku pszczelego... :shock: :shock: :shock: ...skad baby biora takie patenty-w kazdym razie jest swiezo,czysto i pachnaco <ok> <ok> <ok>
no to serwisik zaczynamy...alternator dostal nakaz eksmisji bez prawa powrotu
[ Dodano: 2013-06-28, 00:25 ]
szybkie foty na zakonczenie milego dzionka...
na chwile obecna to wszystko,plus wrzucona w kolor pokrywa zaworow-moze jutro zdaze zrobic fote <ok>
Sam jestes goguś. :mrgreen: a i zrób update w profilu bo wpisana jest TT-ka. Paździerz to tak sie mówi na stary samochód ? ogolnie to nie ma co ludzi obrażać. Tu same używane auta są.
Skóra na siedzeniach w dobrym stanie jest. Warto sprawdzić też szczelność dachu. Na podwórku wokoło same Audi dobra dzielnica. Pozdro.
Skóra na siedzeniach w dobrym stanie jest. Warto sprawdzić też szczelność dachu. Na podwórku wokoło same Audi dobra dzielnica. Pozdro.
daj pokoj Koru-pojawia sie jakis gowniarz i skacze z textami-adres chyba pomylil albo z domu dziecka jest-lajcik :mrgreen: ..stara zasada,nie zaczynaj tematu,skoro nie znasz meritum sprawy.O dachu pisalem,bedzie zmieniany,szczelny jest,jednak przeciek bedzie w ciagu najblizszych 6 miesiecy-coz ori 15letni ma swoje prawa.
p.s.
pazdzierz mowimy na marszczony egzemplarz,lub skladany z kilku-niemcy uzywaja okreslenia-przystanek autobusowy....nie chcialem byc dla mlodego niemily,wiec uzylem okreslenia nr1-pozera wyniucham nawet pod woda,obaj to wiemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
p.s.
pazdzierz mowimy na marszczony egzemplarz,lub skladany z kilku-niemcy uzywaja okreslenia-przystanek autobusowy....nie chcialem byc dla mlodego niemily,wiec uzylem okreslenia nr1-pozera wyniucham nawet pod woda,obaj to wiemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no taki mish mash wysdtepuje u anglikow-wczoraj ogladalem rocznik 2000 na aukcji i ma przedliftowe graty-cholera wie o co chodzi :?: WUJO1,jak chcesz radio,to spox,bo bede wyjmowal,wiec moge zaklepac dla Ciebie :mrgreen: .Meir,dzieki,tak Ci sie jasne wnetrze podoba?Czesto ludzie wlasnie mowia,ze jasne wnetrze jest si-czy w europejskich egzemplarzach nie wystepowalo?Co do planow napisalem na 1szej stronie,ale bez przesady,bo jednak to auto corki,wiec sam rozumiesz
Czy ktos zna nominaly zarowek,ktore wchodza w swiatlo stopu w klapie? :shock:
no to pierwszy element zrobiony
Czy ktos zna nominaly zarowek,ktore wchodza w swiatlo stopu w klapie? :shock:
no to pierwszy element zrobiony
Żarówka do światła stopu to taka mała bez mocowania W5 1,2 W lub mocniejsza 2,0 lub 2,3 W (12 Volt). Takie żaróweczki są też w tych przyciskach pod nawiewami. ( in the middle of dashboard ) :mrgreen:
http://sklep.intercars.com.pl/#/dynamic ... eaf=879421
http://www.sklepy24.pl/sklep/auto_stref ... -1-2w/3524
http://sklep.intercars.com.pl/#/dynamic ... eaf=879421
http://www.sklepy24.pl/sklep/auto_stref ... -1-2w/3524
Cześć Agnieszka gratuluje zakupu.Futek pisze:Hejka Koru, kupe lat
...
nie moglem patrzec na maske,wiec zabralem sie do roboty i tak to wyglada
Czas pokaze,czy bedzie oklejona,czy w ori kolorze
[ Dodano: 2013-07-19, 15:26 ]
W miedzyczasie,odkrylem pare nieprzyjemnych niespodzianek w aucie-alarm,ktory byl czesciowo rozlaczony i do tego calkiem martwy,uszkodzona pompa centralnego,niedzialajace podswietlenie w tunelu,ognisko rdzy,ogolne angielskie fuszerstwo na kazdym kroku.Ponizej pare fotek
Jak widac na z/w zdjeciu,nie ma rezania bez corki-cokolwiek nie robie przy aucie,Maja mnie nie odstepuje-coz,geny ma po mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
alarm po angielsku....
Pompka w renowacji,ogolnie sprzatanie dokonczone,alarm wywalony itd.No coz,mam nadzieje,ze wiecej niespodzianek nie bedzie <ok>
[ Dodano: 2013-07-19, 15:38 ]
w miedzyczasie ogarnalem tez soczewki,bo odblysniki tez nie pierwszej swierzosci byly.Nie jest to efekt koncowy,odblysniki pojda do profesjonalnej reanimacji-w sumie mam juz ich 6 sztuk :mrgreen: .Tyle na chwile obecna.Pozdrowiska i dzieki za komentarze <ok>
Czas pokaze,czy bedzie oklejona,czy w ori kolorze
[ Dodano: 2013-07-19, 15:26 ]
W miedzyczasie,odkrylem pare nieprzyjemnych niespodzianek w aucie-alarm,ktory byl czesciowo rozlaczony i do tego calkiem martwy,uszkodzona pompa centralnego,niedzialajace podswietlenie w tunelu,ognisko rdzy,ogolne angielskie fuszerstwo na kazdym kroku.Ponizej pare fotek
Jak widac na z/w zdjeciu,nie ma rezania bez corki-cokolwiek nie robie przy aucie,Maja mnie nie odstepuje-coz,geny ma po mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
alarm po angielsku....
Pompka w renowacji,ogolnie sprzatanie dokonczone,alarm wywalony itd.No coz,mam nadzieje,ze wiecej niespodzianek nie bedzie <ok>
[ Dodano: 2013-07-19, 15:38 ]
w miedzyczasie ogarnalem tez soczewki,bo odblysniki tez nie pierwszej swierzosci byly.Nie jest to efekt koncowy,odblysniki pojda do profesjonalnej reanimacji-w sumie mam juz ich 6 sztuk :mrgreen: .Tyle na chwile obecna.Pozdrowiska i dzieki za komentarze <ok>
zapowiada się fajny projekt :mrgreen: widzę że robisz porządki i usuwasz patenty poprzednich właścicieli Masz bardzo nietypowa tapicerkę w cabie, szara jest super, coś fajnego bo rzadko się to spotyka. Miałem taką w sedanie B4 2,3 deska taka sama, tylko fotele były nie w skórze tylko w welurze :mrgreen: powodzenia