Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi Cabriolet] by Route 66

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Futek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Futek » 27 cze 2013, 23:42

No wlasnie...stare kawalerskie i panienskie czasy z rezankiem wrocily:) Na szczescie corcia juz na tyle duza ze daje popracowac :D Nabardziej sie ciesze jak tata idzie do auta bo nie ma sily ktora by ja w domu zatrzymala-musi dostac srubokret, kabel, szmate. Tata ma przerabane a ja mam co najmniej 3 godz spokoju hehe.
Ale do sedna...Po 10 dniach pracy po 11-13 godzin dziennie pierwszy dzien wolny...hurra, mysle sobie. No i jak wstalam rano to auto juz bylo pod domem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moment sie obudzilam, i zakasalam rekawy do szorowania bo syf byl taki ze glowa mala. I tak do wieczora :-) Z dnia wolnego i lezenia do gory brzuchem wyszly nici, ale za to radocha z auta i jego sprzatania (tymbardziej jak widac efekt) nieporownywalna. Wiec dzieku Route za kolejne dziecko w rodzinie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bez trudow ciazy i zygania po katach. Ot tak, pstryk i jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Moje auto dalej stoi umorusane zaraz obok-moze Route sie ktoregos dnia zlituje i chociaz woda opluka :mrgreen: <lol>

Awatar użytkownika
FIFI
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Re: [Audi Cabriolet] by Route 66

Post autor: FIFI » 27 cze 2013, 23:54

Route 66 pisze:W srodku syf i kila,lacznie ze skarpetkami poprzedniego wlasciciela.
Jak to po Angolu, hehe...

Route 66
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Route 66 » 28 cze 2013, 00:20

progres maly,bo czasu niewiele....kilka fotexow na biegu-

Obrazek
polowa klapy wyczyszczona,taj dla porownania.... :shock:

Obrazek
pierwszy zonk.... :-|
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
swiniak wyprany,skora doczyszczona i nawilzona 4 razy dziwnym preparatem na bazie wosku pszczelego... :shock: :shock: :shock: ...skad baby biora takie patenty-w kazdym razie jest swiezo,czysto i pachnaco <ok> <ok> <ok>

Obrazek
Obrazek
Obrazek
no to serwisik zaczynamy...alternator dostal nakaz eksmisji bez prawa powrotu :-/

[ Dodano: 2013-06-28, 00:25 ]
szybkie foty na zakonczenie milego dzionka...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

na chwile obecna to wszystko,plus wrzucona w kolor pokrywa zaworow-moze jutro zdaze zrobic fote <ok>

Awatar użytkownika
KORU
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: KORU » 28 cze 2013, 00:26

Sam jestes goguś. :mrgreen: a i zrób update w profilu bo wpisana jest TT-ka. Paździerz to tak sie mówi na stary samochód ? ogolnie to nie ma co ludzi obrażać. Tu same używane auta są.

Skóra na siedzeniach w dobrym stanie jest. Warto sprawdzić też szczelność dachu. Na podwórku wokoło same Audi dobra dzielnica. Pozdro.

Route 66
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Route 66 » 28 cze 2013, 00:36

daj pokoj Koru-pojawia sie jakis gowniarz i skacze z textami-adres chyba pomylil albo z domu dziecka jest-lajcik :mrgreen: ..stara zasada,nie zaczynaj tematu,skoro nie znasz meritum sprawy.O dachu pisalem,bedzie zmieniany,szczelny jest,jednak przeciek bedzie w ciagu najblizszych 6 miesiecy-coz ori 15letni ma swoje prawa.

p.s.

pazdzierz mowimy na marszczony egzemplarz,lub skladany z kilku-niemcy uzywaja okreslenia-przystanek autobusowy....nie chcialem byc dla mlodego niemily,wiec uzylem okreslenia nr1-pozera wyniucham nawet pod woda,obaj to wiemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Futek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Futek » 28 cze 2013, 00:36

Hejka Koru, kupe lat :)
KORU pisze: Na podwórku wokoło same Audi dobra dzielnica. Pozdro.
Nooo, i wszystkie nasze :)

Awatar użytkownika
meir
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: meir » 28 cze 2013, 15:07

ajjjj dał bym się pochlastać za jasne wnętrze w wersji lewostronnej :) i nie ważne czy poliftowe czy przedliftowe nie ma nic ładniejszego nisz jasna deska itd :) ogólnie czekam co się z tego auta urodzi bo widzę że idziesz dobrą drogą :)

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 28 cze 2013, 16:34

Zawsze mnie to zastanawiało dlaczego w anglikach występowała dechę przed liftowa i stary typ dodatkowych zegarów . :roll:

PS Oddaj radio <ok>

Route 66
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Route 66 » 28 cze 2013, 18:26

no taki mish mash wysdtepuje u anglikow-wczoraj ogladalem rocznik 2000 na aukcji i ma przedliftowe graty-cholera wie o co chodzi :?: WUJO1,jak chcesz radio,to spox,bo bede wyjmowal,wiec moge zaklepac dla Ciebie :mrgreen: .Meir,dzieki,tak Ci sie jasne wnetrze podoba?Czesto ludzie wlasnie mowia,ze jasne wnetrze jest si-czy w europejskich egzemplarzach nie wystepowalo?Co do planow napisalem na 1szej stronie,ale bez przesady,bo jednak to auto corki,wiec sam rozumiesz ;-)

Czy ktos zna nominaly zarowek,ktore wchodza w swiatlo stopu w klapie? :shock:

Obrazek

no to pierwszy element zrobiony <piwo>

Awatar użytkownika
meir
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: meir » 28 cze 2013, 22:24

występowało jasne wnętrze jednak ciężko dorwać komplet do cabrio :)

Awatar użytkownika
KORU
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: KORU » 28 cze 2013, 23:13

Żarówka do światła stopu to taka mała bez mocowania W5 1,2 W lub mocniejsza 2,0 lub 2,3 W (12 Volt). Takie żaróweczki są też w tych przyciskach pod nawiewami. ( in the middle of dashboard ) :mrgreen:

:arrow: http://sklep.intercars.com.pl/#/dynamic ... eaf=879421

:arrow: http://www.sklepy24.pl/sklep/auto_stref ... -1-2w/3524

Obrazek
Futek pisze:Hejka Koru, kupe lat :)

...
Cześć Agnieszka :-) gratuluje zakupu.

Route 66
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Route 66 » 28 cze 2013, 23:28

Koru,gogusiu,wiem gdzie ta zarowka wystepuje,lecz nie znalem mocy-tak na chlopski rozum wydawalo mi sie,ze powinny byc mocniejsze,niz te w kokpicie :mrgreen: -regeneracje zrobilem,teraz poszukam mocniejszych zarowek ;-)

Awatar użytkownika
KORU
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: KORU » 28 cze 2013, 23:39

Sam jesteś goguś :!: montuj te mocniejsze 2W bedą lepiej widoczne.

Route 66
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Route 66 » 19 lip 2013, 15:16

nie moglem patrzec na maske,wiec zabralem sie do roboty i tak to wyglada
Obrazek
Czas pokaze,czy bedzie oklejona,czy w ori kolorze

[ Dodano: 2013-07-19, 15:26 ]
W miedzyczasie,odkrylem pare nieprzyjemnych niespodzianek w aucie-alarm,ktory byl czesciowo rozlaczony i do tego calkiem martwy,uszkodzona pompa centralnego,niedzialajace podswietlenie w tunelu,ognisko rdzy,ogolne angielskie fuszerstwo na kazdym kroku.Ponizej pare fotek
Obrazek
Jak widac na z/w zdjeciu,nie ma rezania bez corki-cokolwiek nie robie przy aucie,Maja mnie nie odstepuje-coz,geny ma po mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek
alarm po angielsku.... :-/

Obrazek
Obrazek

Pompka w renowacji,ogolnie sprzatanie dokonczone,alarm wywalony itd.No coz,mam nadzieje,ze wiecej niespodzianek nie bedzie <ok>

[ Dodano: 2013-07-19, 15:38 ]
Obrazek
w miedzyczasie ogarnalem tez soczewki,bo odblysniki tez nie pierwszej swierzosci byly.Nie jest to efekt koncowy,odblysniki pojda do profesjonalnej reanimacji-w sumie mam juz ich 6 sztuk :mrgreen: .Tyle na chwile obecna.Pozdrowiska i dzieki za komentarze <ok>

Awatar użytkownika
DEDHI
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: DEDHI » 20 lip 2013, 21:10

zapowiada się fajny projekt :mrgreen: widzę że robisz porządki i usuwasz patenty poprzednich właścicieli ;-) Masz bardzo nietypowa tapicerkę w cabie, szara jest super, coś fajnego bo rzadko się to spotyka. Miałem taką w sedanie B4 2,3 deska taka sama, tylko fotele były nie w skórze tylko w welurze :mrgreen: powodzenia

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl