[Audi Cabriolet] by Route 66
[Audi Cabriolet] by Route 66
Witam!Ostatnio niechcacy wszedlem w posiadanie Cabby,chociaz nie bylo to moim zamiarem.No coz,stalo sie,wiec do dziela.Krotkie info na temat auta
rocznik 1998
przebieg 114 000 mil plus ksiazka serwisowa
silnik 1.8 ADR 125KM
kolor o ile sie nie myle to Ruby Red
elektryczny szary dach i szara tapicerka skorzana
kola AZEV 17 cali na razie
Tyle ogolnikowo na temat.Teraz stan techniczny-maska do lakierowania i jakies jeszcze zaprawki sie znajda.Pokrywa zaworow roni lzy,to samo wspomaganie i miska olejowa.W srodku syf i kila,lacznie ze skarpetkami poprzedniego wlasciciela.Auto spedzilo wiele miesiecy w garazu,nie jezdzone,o czym swiadcza ogromne ilosci pajeczyn na przednim zawieszeniu.Na dzien dzisiejszy wnetrze wyprane i zakonserwowane <ok> ,no i zabralem sie za serwis itp.
A jakie plany?Ciezko powiedziec,bo pomyslow jest wiele-auto zostaje dla corki,ktora ma 3 latka,wiec czas mnie nie goni.Auto bedzie robione bez fanaberii i wynalazkow;
poprawki lakiernicze
nowy dach,raczej w kolorze czerwonym ewentualnie czrnym
nowa skora w srodek o innej kolorystyce /odciec miodu,okaze sie w praniu/
zmiana ori audio na RNS-E
obnizenie o -40,wymiana wahaczy,koncowek drazkow itp
lampy i blenda US
zmiana zderzakow na FL /leza w garazu i sie smieja/
felgi 19ki,a docelowo cos z duzym rantem
lusterka RS2 /na szcczescie sa...?
/po drodze pewnie sie urodzi,wiec czas pokaze.Zaraz ogarne temat fotexow.
iez
p.s.
Auto nie bedzie mechanicznie wzmacniane,poniewaz sluzyc bedzie do codziennej exploatacji
W dniu zakupu juz pod domem szczesliwie
[ Dodano: 2013-06-27, 19:38 ]
rocznik 1998
przebieg 114 000 mil plus ksiazka serwisowa
silnik 1.8 ADR 125KM
kolor o ile sie nie myle to Ruby Red
elektryczny szary dach i szara tapicerka skorzana
kola AZEV 17 cali na razie
Tyle ogolnikowo na temat.Teraz stan techniczny-maska do lakierowania i jakies jeszcze zaprawki sie znajda.Pokrywa zaworow roni lzy,to samo wspomaganie i miska olejowa.W srodku syf i kila,lacznie ze skarpetkami poprzedniego wlasciciela.Auto spedzilo wiele miesiecy w garazu,nie jezdzone,o czym swiadcza ogromne ilosci pajeczyn na przednim zawieszeniu.Na dzien dzisiejszy wnetrze wyprane i zakonserwowane <ok> ,no i zabralem sie za serwis itp.
A jakie plany?Ciezko powiedziec,bo pomyslow jest wiele-auto zostaje dla corki,ktora ma 3 latka,wiec czas mnie nie goni.Auto bedzie robione bez fanaberii i wynalazkow;
poprawki lakiernicze
nowy dach,raczej w kolorze czerwonym ewentualnie czrnym
nowa skora w srodek o innej kolorystyce /odciec miodu,okaze sie w praniu/
zmiana ori audio na RNS-E
obnizenie o -40,wymiana wahaczy,koncowek drazkow itp
lampy i blenda US
zmiana zderzakow na FL /leza w garazu i sie smieja/
felgi 19ki,a docelowo cos z duzym rantem
lusterka RS2 /na szcczescie sa...?
/po drodze pewnie sie urodzi,wiec czas pokaze.Zaraz ogarne temat fotexow.
iez
p.s.
Auto nie bedzie mechanicznie wzmacniane,poniewaz sluzyc bedzie do codziennej exploatacji
W dniu zakupu juz pod domem szczesliwie
[ Dodano: 2013-06-27, 19:38 ]
Ostatnio zmieniony 19 lip 2013, 15:59 przez Route 66, łącznie zmieniany 6 razy.
ale dlaczego sie spinasz, kolega tylko wyrazil swoja opinie, tez jestem zaskoczonyze brak poliftowej deski i boczkow :roll: powodzonka zyczeRoute 66 pisze:dopoki nie uzylem po raz pierwszy internetu,nie wiedzialem,ze na swiecie jest tylu idiotow :shock:Dorianek pisze:1998 i masz boczki nie poliftowe? Ładna rzeżba ;]
Wnętrza zmienić sobie nie można? :roll: Wolałbym takie wnętrze jakie ma właściciel przedmiotowego auta niż całe czarne i rajcować się, że FABRYCZNE.. To są starsze auta, więc dowolność robót jest duża.
Nie znam się, więc tutaj pytanie do bardziej kumatych. Czy skoro auto ma kierunkowskazy w błotnikach (a gdzieś wyczytałem, że to były auta na rynek śródziemnomorski) to czy jest szansa, że auto fabrycznie wyszło z takim wnętrzem?
Może VIN więcej powie..
Nie znam się, więc tutaj pytanie do bardziej kumatych. Czy skoro auto ma kierunkowskazy w błotnikach (a gdzieś wyczytałem, że to były auta na rynek śródziemnomorski) to czy jest szansa, że auto fabrycznie wyszło z takim wnętrzem?
Może VIN więcej powie..
Left hand drive ? znaczy sie kiera nie po tej stronie co trzeba. Nie gadaj że przyjedziesz cabrio do Kronach. w sumie to masz jeszcze TT-ke. Auto zacne ale do drobnych poprawek. Plus za elektryczny dach. 8-)
Ostatnio zmieniony 27 cze 2013, 22:34 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
nawet w modelach z 2000 roku spotkasz przedliftowe boczki-sprawdz eBay.uk,i sie przekonasz.A jezeli chodzi o Dorianka,to spinki nie ma-trzeba grubszej ligi na mnie.Nie spodobalo sie chlopakowi,ze skomentowalem jego pazdzierz negatywnie,wiec nie jestem zaskoczony takim zachowaniem.Wiec pisanie o tolerancji raczej na wiele sie tu nie zda.Kolejny raz zacytuje-zeby wyrazac wlasna opinie,trzeba niec niejaki pojecie na dany temat,inaczej wychodzi z nas ignorancja....bendek88 pisze:ale dlaczego sie spinasz, kolega tylko wyrazil swoja opinie, tez jestem zaskoczonyze brak poliftowej deski i boczkow :roll: powodzonka zyczeRoute 66 pisze:dopoki nie uzylem po raz pierwszy internetu,nie wiedzialem,ze na swiecie jest tylu idiotow :shock:Dorianek pisze:1998 i masz boczki nie poliftowe? Ładna rzeżba ;]
[ Dodano: 2013-06-27, 22:37 ]
KORU pisze:Left hand drive ? znaczy sie kiera nie po tej stronie co trzeba. Nie gadaj że przyjedziesz cabrio do Kronach. w sumie to masz jeszcze TT-ke. Auto zacne ale do drobnych poprawek. Plus za elektryczny dach. 8-)
heheheehe,Koru,gogusi,do poprawek to jest Twoja fryzura <ok> <ok> <ok> .TTki juz nie ma,a do Kronach jeszcze czas,wiec zobaczymy-moze Cabby,moze S4,...czas pokaze.W kazdym razie ekipa juz zmontowana i jest na stand by .Pozdro bratko
[ Dodano: 2013-06-27, 22:39 ]
p.s.
zeby uciac wszelakie dywagacje na temat,ze ktos cos dluba; itd,oswiadczam,ze auto jest w 100% w stanie,w jakim opuscilo fabryke-i na szczescie,nie musze tego udowadniac <ok> <ok> <ok>