[Cabrio 2.3 20V] CABRIO pogoda
[Cabrio 2.3 20V] CABRIO pogoda
Chyba jedyne takie Cabrio w PL po drobnych modyfikacjach. Jest to Audi kolegi harry71 Wszystkie fotki sa mojego autorstwa. :!:
Audi Cabrio rocznik 1994
silnik 2.3 20V [7A] moc fabryczne 170 KM
Modyfikacje:
1. Lampy przod wzorowane na te z A5 z diodami typu Day Line. Swiatla mijania i drogowe xenonowe
2. Amerykanskie lampy na tylniej klapie i kwadratowa rejestracja.
3. Klapa z dodatkowym swiatlem stopu bo z racji rocznika to go nie bylo
4. Lusterka Porsche z Audi RS2 pochromowane
5. Grill bez znaczka
6. Zderzak RS2 z przyciemnionym oswietleniem Porsche
7. Polerowane aluflegi 17 cali RH ZW1 szerokosc 8,5 przod i tyl 9 cali ze stożkiem zamiast firmowego dekielka RH chrom
8. Windshot
9. Wygladzony tylny zderzak
10. Zegary z FISem z Audi A6
11. Car Audio wlasnej roboty
12. Zawieszenie gwintowane z elementami od Cabrio 2.6 V6
13. Pogrzewane skorzane fotele
14. Brak oznaczen na kapie z tylu
15. Wstawki karbonowe na tunelu srodkowym
Aktualnie dalsze modyfikacje sa akurat w trakcie ich wykonywania ale o nich opowiem innym razem.
Wiosna 2010 czas na nowe alufelgi.
Hamulce Porsche z tylu zamontowane.
Audi Cabrio rocznik 1994
silnik 2.3 20V [7A] moc fabryczne 170 KM
Modyfikacje:
1. Lampy przod wzorowane na te z A5 z diodami typu Day Line. Swiatla mijania i drogowe xenonowe
2. Amerykanskie lampy na tylniej klapie i kwadratowa rejestracja.
3. Klapa z dodatkowym swiatlem stopu bo z racji rocznika to go nie bylo
4. Lusterka Porsche z Audi RS2 pochromowane
5. Grill bez znaczka
6. Zderzak RS2 z przyciemnionym oswietleniem Porsche
7. Polerowane aluflegi 17 cali RH ZW1 szerokosc 8,5 przod i tyl 9 cali ze stożkiem zamiast firmowego dekielka RH chrom
8. Windshot
9. Wygladzony tylny zderzak
10. Zegary z FISem z Audi A6
11. Car Audio wlasnej roboty
12. Zawieszenie gwintowane z elementami od Cabrio 2.6 V6
13. Pogrzewane skorzane fotele
14. Brak oznaczen na kapie z tylu
15. Wstawki karbonowe na tunelu srodkowym
Aktualnie dalsze modyfikacje sa akurat w trakcie ich wykonywania ale o nich opowiem innym razem.
Wiosna 2010 czas na nowe alufelgi.
Hamulce Porsche z tylu zamontowane.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2010, 22:49 przez KORU, łącznie zmieniany 17 razy.
Witam co do tuningu kazdy robi indywidulalnie jak mu sie podoba tak auto wygladalo w tamtym sezonie teraz przechodzi modyfikacje zaczynajac od motoru ukladu hamulcowego po wnetrze fotek z prac nie dodaje bo liczy dlamnie sie calosc a nie powijaki kazdy wie oco biega co do kiery jest to momo 30cm dobrze lezy w dloni lepiej niz es-kowa a te sa oklepane :mrgreen: pzdr
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
o widze ciekawy projekt teraz bedziesz druga osoba bombardowana pytaniami gdzie kupiles US ;p hehe lakier widze ori albo wchodzacy w ori, wnetrze jasne czyli takie jak mi sie podoba, felga ladna ale wole szersze przynajmniej z tylu ;p lampy no kwestia gustu, ale powiem ze z niekotrych ujec ladnie to wygalda... mi ten grill jednak nie podchodzi no i nie przepadam za lusterkami z rs2, natomiast to ze maja srebrna nakladke, lub sa tak pomalowane jest na pewno na in-plus ;] fakt kiera z s-line jest oklepana ale z tego powodu ze ladnie wyglada, ale skoro Tobie sie podooba momo to fajnie ;]
teraz mam pare pytan, kratki w zderzaku kupowales czy miales ze zderzakiem? nie szkoda Ci oswietlenia porsche zeby je machnac na czarno? nie myslisz o czerwonych kierunkach z tylu? i co z tymi lusterkami, sa malowane w jakis sposob, czy dorwales nakladke? jak nisko cabrios siedzi na zdjeciach?
teraz mam pare pytan, kratki w zderzaku kupowales czy miales ze zderzakiem? nie szkoda Ci oswietlenia porsche zeby je machnac na czarno? nie myslisz o czerwonych kierunkach z tylu? i co z tymi lusterkami, sa malowane w jakis sposob, czy dorwales nakladke? jak nisko cabrios siedzi na zdjeciach?
witam kratki dokupilem zdezak ori nie zaden ulep i riger lusterka pochromowane zadne nakladki hehe kierunki i halogeny przyciemnione wyglada ze mocno ale swieca normalnie:) czerwone kierunki z tylu sie zobaczy te jesc nie wolaja fela szeroka 8.5 i 9 205/40 a co do gleby to 9 cm od asfaltu mozna wiecej bo jest gwint z regulacja twardosci ale to wystarczy:)
Czy sie wyrobie no staram sie na zlot do Kronach zdaze:) motor juz ogarniety teraz heble dopieszczam no i wnetrze do tapicera jedzie bo juz maty grzewcze doszly bo szkoda by bylo bez grzania dupala miec jupy obszyte co do listew ori ''drewno'' muli wnetrze wiec ten laminat ktory dzazni dla mnie 100x lepszy niz serja radja nie zmienie bo to Pionner P88rs wiec sie nie bede rozpisywal na temat radia znawcy dobrych dzwiekow wiedza co to radio potrafi