[Audi Coupe] Colur edition by Marcin
-
- Forum Audi 80
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
piękna sztuka :!: Wiele razy ją oglądałem na allegro jak szukałem swojej, wygląda jak z salonu <ok> Jak chcesz to podejrzyj do mnie, też mam colour edition i mam ringi założone, wg mnie pasują bardzo dobrze i podnoszą klasę wnętrza :mrgreen: nie widzę nic co bym zmieniał w Twojej qptce, pozazdrościć :->
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No to super, ze będziesz klimę rezał tylko daj od razu climatronic, bo jest lepszy i fajniejszy. Ja właśnie popełniłem ten błąd, że dałem manualną, ale muszę go na wiosnę lub lato naprawić i dać climatronic od b3, bo i tak przy okazji zmienię nagrzewnicę, bo w tej co mam obudowa jest pęknięta (spadła niefortunnie z krzesła). Więc pamiętaj climatronic wpakuj, bo teraz zimą można taniej dostać. Taki do b4 za 1000 zł znalazłem.MARCiN pisze:jeszcze niema :mrgreen: na wiosne szykuje wielkie rezanie nagromadziło sie kilka żeczy do zrobienia i jesli uda sie kupic dawce takiego jak sobie wymysliłem to zagości wielki luxus w niuni
nad prawym reflektorem brakuje tej gumowej uszczelki wiec dlatego szpara wydaje sie wieksza <ok>karmelitto pisze:a mi cos nie pasuje ... :> mianowicie przód jest jakby "rozklekotany" albo maska byla otwarta i źle zostala domknięta. Szpara nad prawym refelektorem jest o wiele większa niż nad lewym ... albo to taka perspektywa..
ogólnie to od 2 lat niepiesciłem niuni za bardzo nawet można powiedzieć że została porzucona i chciałem sie jej pozbyć ale skoro juz została w domu to na wiosne powracam do projektu