Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi Coupe] Colur edition by Marcin

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
karmelitto
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: karmelitto » 23 sty 2010, 19:46

a mi cos nie pasuje ... :> mianowicie przód jest jakby "rozklekotany" albo maska byla otwarta i źle zostala domknięta. Szpara nad prawym refelektorem jest o wiele większa niż nad lewym ... albo to taka perspektywa..

Awatar użytkownika
Kelis.Zx145
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kelis.Zx145 » 23 sty 2010, 20:00

piękna sztuka :!: Wiele razy ją oglądałem na allegro jak szukałem swojej, wygląda jak z salonu <ok> Jak chcesz to podejrzyj do mnie, też mam colour edition i mam ringi założone, wg mnie pasują bardzo dobrze i podnoszą klasę wnętrza :mrgreen: nie widzę nic co bym zmieniał w Twojej qptce, pozazdrościć :->

Awatar użytkownika
K2
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: K2 » 23 sty 2010, 20:06

Fajne kółka, podobywują mi się ;-) Fajnie by było jeszcze rotory wypolerować i dekliki pozakładać.

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 23 sty 2010, 20:10

MARCiN pisze:jeszcze niema :mrgreen: na wiosne szykuje wielkie rezanie nagromadziło sie kilka żeczy do zrobienia i jesli uda sie kupic dawce takiego jak sobie wymysliłem to zagości wielki luxus w niuni
No to super, ze będziesz klimę rezał tylko daj od razu climatronic, bo jest lepszy i fajniejszy. Ja właśnie popełniłem ten błąd, że dałem manualną, ale muszę go na wiosnę lub lato naprawić i dać climatronic od b3, bo i tak przy okazji zmienię nagrzewnicę, bo w tej co mam obudowa jest pęknięta (spadła niefortunnie z krzesła). Więc pamiętaj climatronic wpakuj, bo teraz zimą można taniej dostać. Taki do b4 za 1000 zł znalazłem.

Awatar użytkownika
skoti
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: skoti » 23 sty 2010, 20:14

Igłą. Takiej to ze świeczką szukać. Taki egzemplarz i Ty go chciałeś się pozbyć :-x

MARCiN
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MARCiN » 23 sty 2010, 21:13

karmelitto pisze:a mi cos nie pasuje ... :> mianowicie przód jest jakby "rozklekotany" albo maska byla otwarta i źle zostala domknięta. Szpara nad prawym refelektorem jest o wiele większa niż nad lewym ... albo to taka perspektywa..
nad prawym reflektorem brakuje tej gumowej uszczelki wiec dlatego szpara wydaje sie wieksza <ok>

ogólnie to od 2 lat niepiesciłem niuni za bardzo nawet można powiedzieć że została porzucona i chciałem sie jej pozbyć :-( ale skoro juz została w domu to na wiosne powracam do projektu

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl