Kiedy bym nie jechał do Wrocka to auto przyozdabia trawnik, zakup cos co będziesz w stanie utrzymać i jeszcze tym pośmigać.
No niesłucha sie co się mówi do niego

Nie rozchodzi się o to że mnie nie stać na paliwo ale ło co innego... Żeby osiągnąć to co chce z tym autem to potrzebował bym załatwić lakiernika, swap i jeszcze kilka bajerów i jak by nie patrzeć auto nie jest tego warte wole na razie przesiąść się na coś taniego to bujania się w nocy po lesie co by sąsiedzi mnie w tym nie widzieli i zbierać walutę na to co mi się zawsze chciało czyli coś ze sportowym smaczkiem i Old School-em :->maniek75 pisze:Wyciągaj zainwestowane graty i sprzedaj to bo cię pusci w końcu z tobami![]()
Kiedy bym nie jechał do Wrocka to auto przyozdabia trawnik, zakup cos co będziesz w stanie utrzymać i jeszcze tym pośmigać.
No niesłucha sie co się mówi do niego
Zayu olej sasiadów i tyle na ludzi nie ma sie co ogladac bo co że bedą gadać ? Niech gadają. Miej to w dupie. Auto stare to fakt nie ma co inwestowac za bardzo. Jak sprzedajesz to sciagaj te lepsze graty i sprzedaj ludziom z forum. Maniek dobrze prawi. Silnik 2.3 NG jest troche paliwożerny ale wystarczy go dobrze wyregulowac i bedzie git. No chyba ze cos jeszcze jest do roboty z nim.Zayebatsu pisze:[ wole na razie przesiąść się na coś taniego to bujania się w nocy po lesie co by sąsiedzi mnie w tym nie widzieli ...
z tym nie wyjeżdżaniem poza wieś itp to taki żart. Nie trzeba tego tłumaczyć w żaden sposób.KORU pisze:Zayu olej sasiadów i tyle na ludzi nie ma sie co ogladac bo co że bedą gadać ? Niech gadają. Miej to w dupie. Auto stare to fakt nie ma co inwestowac za bardzo.Zayebatsu pisze:[ wole na razie przesiąść się na coś taniego to bujania się w nocy po lesie co by sąsiedzi mnie w tym nie widzieli ...
Darku no auto stare i tyle. Owszem mozna zapodac alufelgi od Bentleya oraz inne cuda no a potem co ? Demontaż i sprzedaz. Ewentualnie mozna zostawic dozywotnio z sentymentu. Moje B4 tez jest stare i choc nie wiem jak sie bede staral to nic nadzwyczajnego w nim nie ma. Tylko mi moze sie dalej podobac. Zreszta zalezy co zamierza sie dalej z autem robic. Jak własciciel chce to niech dalej kase wkłada bo decyzja nalezy do niego a auto i tak bedzie starsze.slugs pisze:A, że stary samochód to co? Jak się robi a nie picuje do zdjęć, to efekt przyjdzie! trzeba tylko cierpliwości..
Koru, Ty z wrocka jesteś. pewnie widziałeś nie raz pewnego niebieskiego/błękitnego golfa mk1 na bbs rs co po mieście lata. na zdjęciach jest lalka, a na żywo niedługo mu szyba wypadnie, taki brzeg dachu zgnity <rotfl>
Są dwie opcje albo stoi na warsztacie albo pojechałem do pracy w sumie jest jeszcze trzecia opcja ale to nie ważne <urodziny>TYGRYSQ pisze:czasem stoi na drodze dojazdowej do posesji:D a tak powaznie ja jadac kilka razy do wro qpki nie widziałem:Dmaniek75 pisze:Kiedy bym nie jechał do Wrocka to auto przyozdabia trawnik