I wszystko jasnepawelec_ pisze:Small3r widziałeś jak u mnie ... odpryski są ale dopiero po chyba pół roku sie pojawiły, ja to tylko lekko zmatowiłem i 1 raz prysłem bez podkładu
[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
Da sie zrobić tak ze nie odskoczy, gwarantuje. Jakbyś nawet sie przyłożył to dasz radę zmatowic do samego plastiku tylko więcej roboty jest, a tak to papier 600ka dobry podkład z 2 warstwy czarnego i bezbarwnego, w koncu po to się go min. daje, prawda ?duo pisze:chcesz powiedzieć ze zmatujesz tak chrom ze na pewno nic nigdy nie odskoczy ?GerB3 pisze:Nic nie schodzi tylko trzeba umieć pomalowac - matowisz znaczek, podkład, baza bezbarwny matowy - jak ta jeździłem z rok z czarnym znaczkiem i nic nie schodziło.Small3r pisze:Mówili, że ze znaczka będzie farba schodziła,
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tighe, nie powiem, nawet nawet wyszły. Owszem, dobry.
Fotki całości będą dopiero jak pomaluję zderzak, teraz auto stoi w częściach. Dzisiaj fotel zamontowałem, siedzi się 10 razy lepiej jak na tym złamanym. Teraz rozumiem co znaczy wygoda Audi.
Ogólnie złom stoi i chwilowo nie nadaje się do użytku. Trzeba poczekać jeszcze. Pozdrawiam.
Fotki całości będą dopiero jak pomaluję zderzak, teraz auto stoi w częściach. Dzisiaj fotel zamontowałem, siedzi się 10 razy lepiej jak na tym złamanym. Teraz rozumiem co znaczy wygoda Audi.
Ogólnie złom stoi i chwilowo nie nadaje się do użytku. Trzeba poczekać jeszcze. Pozdrawiam.
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzisiaj pół dnia ogarniałem audio. Wynik = głośniki z tyłu, tuba w bagażniku (jeszcze nie podłączona, ciemno się zrobiło pod blokiem) i kabel przeciągnięty do kufra.
Gra na tą chwile bardzo dobrze, jak na moje ucho. Tylko jak się da prawie na maksa, to słychać niedomagania, ale tak się raczej nie słucha muzyki, przynajmniej dzień w dzień. Pozdrawiam!
Gra na tą chwile bardzo dobrze, jak na moje ucho. Tylko jak się da prawie na maksa, to słychać niedomagania, ale tak się raczej nie słucha muzyki, przynajmniej dzień w dzień. Pozdrawiam!
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Bartek90, bardzo dziękuje za miłe słowa :roll: Takie mnie najbardziej motywują do pracy. U Ciebie też się dzieje, ładne masz te felgi, też śledzę <ok> Oraz piękny kolorek! Mój niedługo też odnowię, ale wszystko robię pod blokiem, więc są problemy czasami...
Jutro chce dokończyć składanie audio i powoli się biorę za silnik. Pozdrawiam!
Jutro chce dokończyć składanie audio i powoli się biorę za silnik. Pozdrawiam!